Daha fazla  

- Meslek
- Organizasyon sorunlusu
D&R'dan maalesef ki gidip oyuncu kulaklığı aldım çalıştığım yere yakın olmasından dolayı. Kulaklığı ben bozdum. Kablosu koptu takılması için müşteri hizmetlerini aradım ücreti mukabilinde yaptırabilir miyim diye tabii dediler. 7 Nisan'da kargoya verdim ürün 8 Nisan'da teknik servise ulaşmış. Bugün 20 Mayıs ve hala ürün elimde değil. Evet bildiğiniz değil. Önce bana mağazaları virüsten kapalı olduğu için teknik servislerinin çalışmadığı söylendi. Sonra teknik sersivlerinden bilgi talep edildi 11 Nisan'da, tarafıma geri dönüş yapılması için. Daha sonra 4 defa aradım çünkü kimse bana geri dönüş yapmadı ve az önce aradım tekrar teknis servisten bilgi talep edilecek geri dönüş vs vs laf kalabalığı yaptı durdu. Teknik servis taşınma sürecinde olduğu için böyleymiş. Bunu bu son aradığımdan önce yani 2 hafta falan oluyor o zaman da demişlerdi. Ürüne 350 TL verdim ve kullanamıyorum. Benim şu anda bir tüketici olarak yapabileceğim şeyler nelerdir. Teknik servisinin taşınma sürecinde olması benim sorunum değil diye tahmin ediyorum. Üstelik Hindistan'a mı taşınıyor bu servis. 8 Nisan'da teknik servise gitmiş ürün, nasıl taşınıyor bu adamlar? Üstelik bana garantiye vermeden önce mağazalarımız kapalı ürünü yollamayın tamir görmez diye kimse söylemedi. Ben nereye başvurmalıyım benim sorunumu kim çözebilir arkadaşlar? Kesinlikle haksız olduğumu düşünmediğim gibi yüzde yüz haklı olduğumu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: