D&R'dan 2839 TL'ye DualSense alınır mı?

BossFrk

Hectopat
Daha fazla  
Fiyat açısından iyi midir acaba? Bilkom ilk geldiğinde önerilen fiyat 3000TL idi şimdi daha da yükselmiş ancak başka indirim beklemek mantıklı mıdır? Şayet Akakçe üzerinden baktığımda fiyat daha da düşmüş ve N11 üzerinden satışlar var ancak orada memnuniyetsiz kalan çok kullanıcı var ve D&R güvencesi makul geliyor, bu fiyata ve Bilkom garantisiyle alınır mı?

Fiyat açısından iyi midir acaba? Bilkom ilk geldiğinde önerilen fiyat 3000TL idi şimdi daha da yükselmiş ancak başka indirim beklemek mantıklı mıdır? Şayet Akakçe üzerinden baktığımda fiyat daha da düşmüş ve N11 üzerinden satışlar var ancak orada memnuniyetsiz kalan çok kullanıcı var ve D&R güvencesi makul geliyor, bu fiyata ve Bilkom garantisiyle alınır mı?

Alınır.

Hayır sorun çıkartmaz ancak Windows'ta çoğu önemli özelliğini kullanamıyorsunuz adaptive triggers neredeyse hiçbir oyunda yok ve Windows ile uyumsuzluk problemleri yaşatıyor genellikle ben olsam almazdım.

Biliyorum fakat Xbox kontrolcüsü olarak da kullanılabiliyor sanırsam. Adaptive trigger ve haptic feedback 3-5 oyunda destekli ve vazgeçilmez değil eğer oyunlar Xbox kontrolcüsü olarak algılayıp kullanabiliyorsa bir sorun olmaz ve Steam üzerinden oynayacağım çoğu oyunu. Soru asıl Epic üzerinde ve başka Launcher programlarında çalışır mı?

Çalışır DualSenseX programını yüklemeniz yeterli tanımayan oyunlar için.
Sağolum bu program mesela BT ile The Last of Us oynarken Adaptive Trigger filan etkinleştirir mi?

Hayır sorun çıkartmaz ancak Windows'ta çoğu önemli özelliğini kullanamıyorsunuz adaptive triggers neredeyse hiçbir oyunda yok ve Windows ile uyumsuzluk problemleri yaşatıyor genellikle ben olsam almazdım.
Fiyat olarak uygun mudur?

Sağ olum bu program mesela BT ile The Last of Us oynarken adaptive trigger filan etkinleştirir mi?

Fiyat olarak uygun mudur?

Kablo gerekiyor ve yine sorunsuz olacağının garantisi yok, alternatifleri daha ucuz olduğu için bence fiyatı uygun değil ancak illa istiyorsanız en ucuz ve güvenilir yerden almanız yeterli.

Kablo gerekiyor ve yine sorunsuz olacağının garantisi yok, alternatifleri daha ucuz olduğu için bence fiyatı uygun değil ancak illa istiyorsanız en ucuz ve güvenilir yerden almanız yeterli.

En ucuz ve güvenilir olarak D&R var ancak internetten sorun çıkar mı hasarlı çıkarsa iade kabul ederler mi orası aklıma takıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı