D segment dizel araç önerisi

Bu fiyat aralığında Golf R falan da düşünebilirsiniz. 2.0, 4 çeker, benzinli motoru var. Skoda'dan daha kaliteli ve performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu arada 2.0 araba almayı düşünüdüğünüze göre hızlı kullanacağınızı düşünüyorum. Bu yüzden bu tarz arabaları önerdim.

Bu arada 1.6 modelinde de çekiş olarak sıkıntı yaşamazsın. Öyle yokuşlarda falan hiçbir araba kolay kolay nazlanmaz artık.
1.0 arabalar bile o yokuşları rahat rahat çıkıyor. Eğer fazla para harcamak istemezsiniz 1.0 araçlara da bakabilirsiniz. Ford Focus'lar falan güzel gidiyor.

Hocam sedan arıyorum ya. Babam kolay kolay araba beğenmiyor malesef. Yoksa ben Golf yada Leon FR alırım bana kalsa

Hocam sedan arıyorum ya. Babam kolay kolay araba beğenmiyor maalesef. Yoksa ben Golf ya da Leon FR alırım bana kalsa

1.5 Passat'a da bakabilirsiniz. Onlar da güzel gidiyor. Sedan olarak D segmentinde de o fiyatlara Skoda'dan daha güzel arabalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…