Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 1650 Super, Ryzen 3 3100
Bu fiyat aralığında Golf R falan da düşünebilirsiniz. 2.0, 4 çeker, benzinli motoru var. Skoda'dan daha kaliteli ve performans olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu arada 2.0 araba almayı düşünüdüğünüze göre hızlı kullanacağınızı düşünüyorum. Bu yüzden bu tarz arabaları önerdim.
Bu arada 1.6 modelinde de çekiş olarak sıkıntı yaşamazsın. Öyle yokuşlarda falan hiçbir araba kolay kolay nazlanmaz artık.
1.0 arabalar bile o yokuşları rahat rahat çıkıyor. Eğer fazla para harcamak istemezsiniz 1.0 araçlara da bakabilirsiniz. Ford Focus'lar falan güzel gidiyor.
300K-400K arası ne önerirsiniz? Aklımda 2013-14 SuperB 2.0 TDI Elegance modeli var. 1.6TDI almaktansa 2.0 daha mantıklı diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin çünkü Ankara gibi yokuşlu yerde çok rahat ettirmez 1.6 olan.
Passat lakabından ve gereksiz abartılmasından dolayı istemiyorum.
Insignia modellerini de yaşından dolayı elemek zorundayım. Güvenemiyorum çünkü.
Mondeo'nun eski kasalarının önü çok güzel ama arkası çok kötü bana göre. Tasarım konusunda eksiklikleri var bence.
400K olarak Talisman bakmıştım da araba Megane 4'ün level up hali resmen. Üretimi durdurulmasına şaşırılmamalı.
Vallahi dönüp dolaşıp yeniden SuperB'e geldim. Özellikle iç tasarımı çok hoş. Ahşap detaylardan falan kaçılmamış.
Bildiğiniz başka model varsa önerebilirsiniz.
Bu arada 1.6 modelinde de çekiş olarak sıkıntı yaşamazsın. Öyle yokuşlarda falan hiçbir araba kolay kolay nazlanmaz artık.
1.0 arabalar bile o yokuşları rahat rahat çıkıyor. Eğer fazla para harcamak istemezsiniz 1.0 araçlara da bakabilirsiniz. Ford Focus'lar falan güzel gidiyor.