D-Smart 100 Mbps internet 6 Mbps veriyor

Makaleler
2
100 Mbps internet alıyorum, akşam 6'dan sonra hızım 5-10 ve 8 9 civarından sonra 2-3 Mbps kadar düşüyor 2 aydır yaşıyorum ve rapor oluşturuyorum ancak Türk Telekom altyapıda problem görmediğini iletiyor sürekli, iç tesisatımız yok elektrik direğinden alıyoruz interneti, D-Smart geldi 2-3 gün önce iç tesisattada problem yok diyor. Modem kaynaklı olabilir mi diye düşündüm ama sabah saatlerinde 100 temiz verirken akşam vermemezlik yapması mantıksız dedim bir yandan, problem ne olabilir sizce? Ne zaman arasam çünkü müşteri hizmetleri yaşanacak maksimum kayıp %10-15 olur en yoğun saatte 3-5 Mbps imkansız diyor.
Sağlayıcı: D-Smart net.

100 Mbps internet alıyorum, akşam 6'dan sonra hızım 5-10 ve 8 9 civarından sonra 2-3 Mbps kadar düşüyor 2 aydır yaşıyorum ve rapor oluşturuyorum ancak Türk Telekom altyapıda problem görmediğini iletiyor sürekli, iç tesisatımız yok elektrik direğinden alıyoruz interneti, D-Smart geldi 2-3 gün önce iç tesisattada problem yok diyor. Modem kaynaklı olabilir mi diye düşündüm ama sabah saatlerinde 100 temiz verirken akşam vermemezlik yapması mantıksız dedim bir yandan, problem ne olabilir sizce? Ne zaman arasam çünkü müşteri hizmetleri yaşanacak maksimum kayıp %10-15 olur en yoğun saatte 3-5 Mbps imkansız diyor.
Sağlayıcı: D-Smart net.
Hocam ben de Kablonet kullanıyorum, 100 MBPS paketine sahibim ve sizin dediğiniz gibi gündüz 100 MBPS temiz, akşam 5-6 gibi 10 MBPS iniyor 8-9 gibi de 5 MBPS oluyor. Herhalde geceleyin bağlantıyı çoğu kişi kullanmadığı için sınırlandırıyorlar.

Hocam ben de Kablonet kullanıyorum, 100 Mbps paketine sahibim ve sizin dediğiniz gibi gündüz 100 Mbps temiz, akşam 5-6 gibi 10 Mbps iniyor 8-9 gibi de 5 Mbps oluyor. Herhalde geceleyin bağlantıyı çoğu kişi kullanmadığı için sınırlandırıyorlar.

Hocam problem şurada teknik ekip diyor ki en ağır zamanda bile en fazla %10 bir kayıp olur, %80 90 kayıp anormal ki doğru. 100 Mbps alıyoruz ya, 5-10 inmesi ne demek ADSL hizmeti değil ki bu.

Hocam problem şurada teknik ekip diyor ki en ağır zamanda bile en fazla %10 bir kayıp olur, %80 90 kayıp anormal ki doğru. 100 Mbps alıyoruz ya, 5-10 inmesi ne demek ADSL hizmeti değil ki bu.
Bilmiyorum hocam ben de bi ara aradım arama sebebim sürekli DSL kablosu çıkmış gibi gözüküyordu, eğer uzaktan halledemezsek geliriz dediler o günden sonra başka birşey olmadı da.

Bilmiyorum hocam ben de bir ara aradım arama sebebim sürekli DSL kablosu çıkmış gibi gözüküyordu, eğer uzaktan halledemezsek geliriz dediler o günden sonra başka bir şey olmadı da.

Hocam ben ara ara 2 ayda 35 tane arıza kaydı oluşturdum hep aynı terane, D-Smart evime geldi dediğim gibi Türk Telekom'a bu şekilde iletildi iç tesisatta problem yoktur diye, Türk Telekom o kadar sorumsuz ki kendi müşterisine aynı gün içerisinde uça uça giderken, altyapısını kullanan diğer firmalara umursamazca yaklaşıyor. Yani demek istemiyorum ama orada da senin benim gibi insanlar çalışıyor gram empati veya yardımlaşma yok yazık.

Hocam ben ara ara 2 ayda 35 tane arıza kaydı oluşturdum hep aynı terane, D-Smart evime geldi dediğim gibi Türk Telekom'a bu şekilde iletildi iç tesisatta problem yoktur diye, Türk Telekom o kadar sorumsuz ki kendi müşterisine aynı gün içerisinde uça uça giderken, altyapısını kullanan diğer firmalara umursamazca yaklaşıyor. Yani demek istemiyorum ama orada da senin benim gibi insanlar çalışıyor gram empati veya yardımlaşma yok yazık.
Aynen öyle hocam ben de birşeyler diyeceğim oturdukları yerden para kazanıyorlar ama demek istediğim şu ; Sadece yatarak, gram destek vermeden,tek vasıfları arıza kaydı açıp aramayı sonlandırmak olan bazı insanlar işe giriyorlar ve aylık 8.500 TL para alıyorlar. Ben diğer çalışanların hakkına da girmek istemiyorum, ayda yılda bir denk geliyor böyle yaptığı işi hakkıyla yapan. Birini arıyorum arıza kaydı oluşturuyor, diğerini arıyorum modeme ayar çekiyor veyahut beni gerçekten yönlendiriyor. Ben 3 sene önce şimdiki oturduğum binaya taşındım ve Türk Telekom kullanıcısıydım, binamda sadece Kablonet vardı ve iyiki geçmişim de Türk Telekom rezaletini çekmemişim. Eve ilk geldiğimde sürekli arıyordum bu hafta çalışma başlayacak, yönetime bildirdik gibi saçma sapan cevaplarla geçiştiriyorlar. Ben 1 sene boyunca mobil veri kullandım hep geçiştirdiler en sonunda genel merkeze gittim nasıl bir rezalet firma olduklarını anlattım 1 senedir altyapı çekiceklerini fakat geçiştirdiklerini söyledim bir de arsız arsız 2.700 TL fatura çıkarttılar en sonunda farkettim ki beni dolandırmaya çalışıyorlar, adliyeye başvuracağımı söyleyince iptal ettiler. Dünyanın en rezalet firması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı