D-Smart 3 Mbps'i Geçmiyor

Quaresma

Hectopat
D-Smart internetini aldık alırken 16 mbps olarak aldık ama eve gelip (kuruldu falan oraları geçiyorum) kurduk direk hız testi yapayım dedim ama 3mbps geçmiyor D-Smart hız testinde de 24mbps olarak gösteriyor oyun falan indirdiğimde de 3 mbps geçmiyor. Kota aşma desem ilk aydan sanmıyorum bi yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
D-smart müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü?

Hocam, speedtest'den ölçüp bakın. Oyun indirirken 3 mpbs'yse normaldır. Çünki herkes de öyle. Bende de 8 mpbs var 1mpbs ile indiriyor origin ve steam'dan .

İndirme 3.42 Upload 0.66 Biz interneti yalın olarak kullanıyoruz 60 mesafe olan yerden kablo çektiler herşey normal ama adam bize tekrar kablo getircekmiş bununla idare edin 1 haftalık falan dedi kablodan olma olasılığı varmıdır aceb ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    223,5 KB · Görüntüleme: 1.014
Galiba ayni sorun bendede var galiba ama işin garibi bilgisayarda ölçünce seninki ile ayni değeri veriyor ama telefonun wi-fisi ile değerler normal üstelik bunu 2 bilgisayarlada denedim garib ama gerçek
Senin kindede umarim böyle bir sorun yoktur!

İnternet kullanan tüm uygulamaları kapatıp , dns ayarını otomatik ayara alıp tekrar deneyebilir misiniz ? .

C0nTRa denedim ama olmadı yine aynı.

Son düzenleme:
Wifi ile ölçtüğümde 1.45 falan veriyor. DNS otomatik ayarda demedim sorun yine hüsran alt yapı yok desem geçen sene komşudan alırken 16mbps dibine kadar kullanıyordum. Ozamanlar TTNET vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…