D-Smart 3 Mbps'i Geçmiyor

Quaresma

Hectopat
D-Smart internetini aldık alırken 16 mbps olarak aldık ama eve gelip (kuruldu falan oraları geçiyorum) kurduk direk hız testi yapayım dedim ama 3mbps geçmiyor D-Smart hız testinde de 24mbps olarak gösteriyor oyun falan indirdiğimde de 3 mbps geçmiyor. Kota aşma desem ilk aydan sanmıyorum bi yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, speedtest'den ölçüp bakın. Oyun indirirken 3 mpbs'yse normaldır. Çünki herkes de öyle. Bende de 8 mpbs var 1mpbs ile indiriyor origin ve steam'dan :).

İndirme 3.42 Upload 0.66 Biz interneti yalın olarak kullanıyoruz 60 mesafe olan yerden kablo çektiler herşey normal ama adam bize tekrar kablo getircekmiş bununla idare edin 1 haftalık falan dedi kablodan olma olasılığı varmıdır aceb ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    223,5 KB · Görüntüleme: 1.014
Galiba ayni sorun bendede var galiba ama işin garibi bilgisayarda ölçünce seninki ile ayni değeri veriyor ama telefonun wi-fisi ile değerler normal üstelik bunu 2 bilgisayarlada denedim garib ama gerçek ;)
Senin kindede umarim böyle bir sorun yoktur!

İnternet kullanan tüm uygulamaları kapatıp , dns ayarını otomatik ayara alıp tekrar deneyebilir misiniz ? .

Wifi ile ölçtüğümde 1.45 falan veriyor. DNS otomatik ayarda demedim sorun yine hüsran alt yapı yok desem geçen sene komşudan alırken 16mbps dibine kadar kullanıyordum. Ozamanlar TTNET vardı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı