D-Smart çekmiyor

BayramogluE

Hectopat
Yer
9FG84PFR+M2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar bu D-Smart kadar kötü çeken bir şey varmıya. Bakın güzel film oldu mu kanal çekmiyor. Sinema kanalları çekmiyor. Yanlış anlamayın abonelik olan kanallar değiller. Onlarda paketinizde yok diye uyarı veriyor ama bunda çekmiyor diyor her şeyi denedim ama bir türlü çekmiyor kanal. Ara sıra çekiyor o da çok az ve kötü film oluyor. Filmin iyiliğine kötülüğüne takılmayın çekmiyor işte. Çözüm yolu var mıdır? Zaten yakında kurtulacağım bu D-Smart'tan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bu D-Smart kadar kötü çeken bir şey varmıya. Bakın güzel film oldu mu kanal çekmiyor. Sinema kanalları çekmiyor. Yanlış anlamayın abonelik olan kanallar değiller. Onlarda paketinizde yok diye uyarı veriyor ama bunda çekmiyor diyor her şeyi denedim ama bir türlü çekmiyor kanal. Ara sıra çekiyor o da çok az ve kötü film oluyor. Filmin iyiliğine kötülüğüne takılmayın çekmiyor işte. Çözüm yolu var mıdır? Zaten yakında kurtulacağım bu D-Smart'tan.

Bende aynı sorunu yaşıyorum ne kadar para verdiğim kanal varsa yok çekmiyor ulusal kanallar çekiyor sadece

Bunun için 0850 266 0 266'yı arayın belki bir çözüm yolu bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı