D Smart Chat Robotu

Salih12

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ben d Smart'ın internet tarifelerine bakarken, sağ altta operatör size nasıl yardımcı olabilirim diye mesaj geldi. Ben de tarife ile ilgili soru sordum. O da anında 0850.. 'li numara ile iletişim kurabilirsiniz dedi. Ben de sizin onerebiliceginiz var mi diye sordum, 1 saniye geçmeden 0850'li numarayı yine attı. Ben de bu gerçek müşteri hizmetleri değil diye küfür ettim. Sonra hakkınızda yasal işlemler başlatıldı diye mesaj gönderdi ve Google ıp yazıyordu. Bu ıp adresini değiştirirsem yasal bir işlem olmaz degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun küfür etmicektiniz. Eğer dolandırıcı olduklarının düşüncesinde iseniz direk bilişim suçlarına yazmanız yeterli idi ama siz yapılmayacak bir şey yapmışsınız kurtuluşunuz zor maalesef tekrardan geçmiş olsun.

Davanın sonuçlanması uzun sürer belki de düşer bile, şansınıza kalmış ama iyi bir' ders olmuştur size.
Kanıt varsa zor düşer uzun da sürmez. Genelikle bu tür davalar direk sonuçlanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı