Rulbul
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar D-Smart' ın sağladığı, daha doğrusu sağlamaya çalıştığı 16 MBps hızındaki internetini kullanıyorum. Hizmeti almaya başladığımdan beri sürekli hız problemi yaşadım, bunun için defalarca müşteri hizmetlerini aradım ama sonucunda hiç değişen bir şey olmadı, sürekli arıza kaydı alıp durdular ama hiç bir şekilde çözemediler. Bu problem için 20-25 kez aradıktan sonra en sonunda sorunun benim binadan kaynaklı olduğunu anladılar, kablolama sistemi ile ilgili sorun vardır dediler, bunun için elektrikçileri çağırdım, yalın hat direğinden gelen kablo dışarıda kaldığı için küflenmiş ve hızda sürekli gidip gelmeler bu küflenmeden kaynaklı imiş, sonra o kabloyu düzelttiler içeri aldılar, sonrasında hız testi yaptığımızda değerler çok güzel gözüküyordu, 16 MBps sabit olarak veriyordu, en sonunda oldu, sorun giderildi diye seviniyordum ki akşam eve geldikten sonra yine aynı sorun, hızım sürekli gidip geliyor, bir yükseliyor bir azalıyor, yine mecbur kalarak müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer sorun kablonun geldiği direkteki yalın hat kutusunun içindeki kablolardandır dedi, bunun için teknik ekip aktaracağız dedi arıza kaydı oluşturdu. Sizce sorun gerçekten dedikleri yerden mi kaynaklıdır ? Hala da düzelmiyosa iptal ettiricem bu D-Smart saçmalığını, sizce bu problem nelerden kaynaklıdır, müşteri hizmetleri bi işe yaramıyor yardımcı olmuyor, siz yardımcı olun.