D-Smart internet hızı düştü

Afşin Sarı

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar, ben bundan yaklaşık 1 sene önce D-Smart'tan 16 Mbps internet aldım. İnterneti geldiler, kurdular. İlk 6-7 ay her şey gayet iyiydi, 15 Mbps'ye yakın alıyordum fakat son aylarda bu hız oldukça düştü, oyunlarda pingim arttı, internet kesilmeleri yaşadım. Testlerde 5 Mbps'ye kadar düştüğünü gördüm. Bunu yazarken tekrar test yaptım ve altta paylaşıyorum. Bir öneriniz var mıdır bu konuda ya da yapabileceğim bir şey?

Not: Kablolu bağlanıyorum.

bmlkhlk.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar, ben bundan yaklaşık 1 sene önce D-Smart'tan 16 Mbps internet aldım. İnterneti geldiler, kurdular. İlk 6-7 ay her şey gayet iyiydi, 15 Mbps'ye yakın alıyordum fakat son aylarda bu hız oldukça düştü, oyunlarda pingim arttı, internet kesilmeleri yaşadım. Testlerde 5 Mbps'ye kadar düştüğünü gördüm. Bunu yazarken tekrar test yaptım ve altta paylaşıyorum. Bir öneriniz var mıdır bu konuda ya da yapabileceğim bir şey?

Not: Kablolu bağlanıyorum.

Eki Görüntüle 1001435

Müşteri hizmetleri ile görüşün.
Not: Size paket yükseltin derlerse bağırın çağırın param yok deyin.

Verecekleri muhtemel cevap: Corona virüs nedeniyle yoğunluk var gayet normal. Diyeceklerdir. Hangi programlar için kullanıyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı