D-Smart internet iptali

HarryPowell

Hectopat
Yer
Ataşehir/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımı ve Programlama
Arkadaşlar merhaba. D-Smart'in internetini kullanıyorum. Maximum 8 Mbps alıyorum. Zaten sözleşme yaptığım hızda bu. Mahallemize 3-4 ay önce internet kutusu yenilendi ve ben önceden hız testi yaptırdığımda 8Mbps çıkıyordu şimdi ise tam tamına 100Mbps çıkıyor. TurkNet'e geçmek istiyorum fakat D-Smart ile sözleşmem var. 02/04/2022'ye kadar sözleşmem var. Sözleşme bitmeden iptal ettirsem cayma bedeli ne kadar olur? Veya bu cayma bedelinin belirli bir miktarını TurkNet karşılar mı? Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.

Türknet 120TL kadar cayma bedelini karşılıyor. Cayma bedelinin ne kadar olduğunu öğrenmek için de müşteri temsilcisini arayıp sorman gerekiyor.

Sözleşmeyi ne zaman yenilediniz ya da başlattınız? Örneğin Vodafone'da, taahhüdü bitirirseniz, ne kadar bedel ödeyeceğiniz web sitelerinde ya da uygulamalarında yazıyor. D-Smart'ta böyle bir şey var mı? TurkNet 120 TL'ye kadar, faturadan indirim yaparak karşılıyor. En net cevabı D-Smart verecektir.

Arkadaşlar merhaba. D-Smart'in internetini kullanıyorum. Maximum 8 Mbps alıyorum. Zaten sözleşme yaptığım hızda bu. Mahallemize 3-4 ay önce internet kutusu yenilendi ve ben önceden hız testi yaptırdığımda 8Mbps çıkıyordu şimdi ise tam tamına 100Mbps çıkıyor. TurkNet'e geçmek istiyorum fakat D-Smart ile sözleşmem var. 02/04/2022'ye kadar sözleşmem var. Sözleşme bitmeden iptal ettirsem cayma bedeli ne kadar olur? Veya bu cayma bedelinin belirli bir miktarını TurkNet karşılar mı? Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.

Ben D-Smart Türk Telekom kullanıyorum 24 Mbps alıyorum 120TL ödüyorum ama verim alamıyorum.

TV Modemi + İnternet 85tl civarı. Ancak altyapınız düşüksede kullanmayın. Onun yerine en uygun Superonline veya Türktelekom daha iyi olacaktır.
Yok ben Türk Net kullanıyorum zaten Vodafone iptal edip geçtim 780 lira cayma ödedim dava açtım tabi de :D Sana ortalama ne kadar çıkar onu söyleyecektim. 5 ay var bitmesine 5x85= 425 + modem taksitliyse modem fiyatı veya iadesi+ Paket dahilinde geçerli inidirm varsa o misal 20-30 lira indirimin vardır 5x30 150 de o 575 lira tahmini.

Türk Nete geçmeyi düşünüyorsan caymanın 120 TL sini karşılıyor ayrıca 108 TL kurulum bedeli var D smartı iptal ettirmeden geçersen o ücreti de almıyorlar ve istersen sana referans kodu vereyim birer ay bedava kullanalım :D 100TL de onu say yani 120+108+100=328 lira kazancın olacak. Sana 500-600 TL cayma cıkarırsalar 200-250 lira ödemiş gibi olacaksın kafana yatarsa geç ben kafama yattı geçtim uğraşmayıp.

Yok ben TurkNet kullanıyorum zaten Vodafone iptal edip geçtim 780 lira cayma ödedim dava açtım tabii de :D Sana ortalama ne kadar çıkar onu söyleyecektim. 5 ay var bitmesine 5x85= 425 + modem taksitliyse modem fiyatı veya iadesi+ Paket dahilinde geçerli inidirm varsa o misal 20-30 lira indirimin vardır 5x30 150 de o 575 lira tahmini.

TurkNet'e geçmeyi düşünüyorsan caymanın 120 TL'sini karşılıyor ayrıca 108 TL kurulum bedeli var D-Smart'ı iptal ettirmeden geçersen o ücreti de almıyorlar ve istersen sana referans kodu vereyim birer ay bedava kullanalım :D 100TL de onu say yani 120+108+100 = 328 lira kazancın olacak. Sana 500-600 TL cayma cıkarırsalar 200-250 lira ödemiş gibi olacaksın kafana yatarsa geç ben kafama yattı geçtim uğraşmayıp.

TurkNet için bu kurulum bedeli olayı nedir? Benim kendime ait modemim var. Evime gelip ne kurulumu yapacak?

TurkNet için bu kurulum bedeli olayı nedir? Benim kendime ait modemim var. Evime gelip ne kurulumu yapacak?
Türk net değil sadece tüm internet sağlayıcılarında var bu durum modem ayarlarının yapılması hat kontrolü vs. gibi hizmetler güya. Dsmarta da ödemişindir muhtemelen farkında olmadan :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı