Aynı şeyleri bende yaşadım hocam. Türk Telekom'dan gelip arıza bakımına bakmaları için benden de aynı parayı istediler. Sonra geldi düzeltti portta sıkıntı varmış sokağa falan çıktı bir şeyler yaptı tam olarak anlamadığımdan ne yaptığını anlatamıyorum. Bana sinyal geldi mi vs. dedi sonra aynı sorunu yaşarsam diye telefon numarasını istedim ve gittikten 5 dakika sonra yine internet gitti. Portlara baktı birkaç ayar yaptı o günden beri internetim gitmedi ama o arkadaşı getirene kadar her gün aramalar o D-Smart'ın gıcık bekleme şarkısıyla beklemeler falan tam bir işkenceydi şükür bitti kurtuldum. İnternet fiyatları yüksek olduğu için ucuz alternatifte kalıyoruz ama taşınacağım zaman kesinlikle paraya kıyıp TurkNet gibi bir sağlayıcıyla yoluma devam edeceğim. D-Smart genel olarak kötü hizmet sunsa bile uğraştığınızda hiç değilse idarelik bir internete sahip olunuyor. Size çok geçmiş olsun başlarına üşüşün rahatsız edin biz bu paketi buna sattığımıza lanet olsun dediklerinde her şey halloluyor.