D-smart internet stabil değil

Tonyİommi

Kilopat
Merhabalar bir D-smart kullanıcısı olarak çok lanet bir durumla karşı karşıyayım. Öncelikle şunları bir belirteyim: İnternet hızım - 8 MBS ve kablolu olarak kullanıyorum. Hız testlerinde ise her şey normal. Bilgisayarda herhangi bir bağlantı hatası çıkmıyor ancak ve ancak Spotify, Fortnite gibi şeyleri kullanırken belirli periyotlarla (yaklaşık 3-5 dakika) bu ve benzeri proglamlarda bağlantım kesilip geri geliyor haliyle ben de hiçbir şey yapamıyorum ve çok değişik bir konu var o konu ise bu şeyleri kullanırken yaşadığım bağlantı problemleri Discord konuşmamı etkilemiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba , bende de 2-3 gündür böyle bir kopma sorunu var.Yayın izlerken takılmalar oluyor ve Lol oyununda maç aratırken yeniden bağlanmaya çalışılıyor diye bir problem çıktı.

Hocam 5 yıla yakın süredir D-Smart kullanıyorum. Bu dediğiniz problem çok sık oluyor. D-Smart'ın sorunu :)

Hocam 5 yıla yakın süredir D-Smart kullanıyorum. Bu dediğiniz problem çok sık oluyor. D-Smart'ın sorunu :)
Bir çözümü yok o zaman beklemek kalacak gibi çok teşekkürler taahhüt bitsin kesinlikle değiştireceğim :D
Bir şey fark ettim de mesela spotify da bir şeyler dinlerken bir anda çevrimdışı oluyor demiştim ya aslında şöyle oluyormuş çevrimdışı yazıyormuş ancak ben bir şeye tıkladığımda direk açılıyor premiumum şu ana kadar hiç olmamasına rağmen ve tıkladığım gibi yeniden çevrimiçi oluyorum olay iyice saçmaladı :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı