D-Smart İnterneti Hakkında Bilgiler

Arda Şimşek

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400F - RTX 4060 - 16 GB Ram - 512 GB ssd
Meslek
Futbol Antrenörü
Yakın zamanda D-Smart ' a geçmeyi planlıyorum önerir misin? Ve bilgi verir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın bulaşma 8mb üye oldum hız 6:30 civarı düşüyor ama 6 dan yukarı çıkmıyor.

50gb akk bittikten sonra hız 3 değil 2 yi bile zor görüyorsun. Blu paketi için geçmiştim ben geçtim de gördüm yani.

10 15 tane kanal var farklı olan tek sey movie türk digerleri zaten uydu kanalları fatura ödemen 1 gün geçsin anında kapatırlar faturanı. 5'ten sonra yatırırsın sisteme 2-3 gün geç girer ve gecikme alırsın. Sikayetvar.com isimli siteye dsmart net yaz şikayetleri sırayla oku :D

Müşteri hizmetlerine ulaşmak tam bi eziyet hattında 10 tl vardır tl biter yine baglanmazsın. En erken 20-25 dakika.

Bu arada unutmusum blue paketinde izledigin tvde akkden düşüyor süper onlinenin turkcell tv diye bi özelligi vardı hem akkden düşmüyor hem de 75 gb akk var aynı fiyata reklamda görmüştüm. Bi araştır.

Ben 16Mbit ve Spor Paketine geçecektim yani geçmeyeyim mi?

Spor paketi derken dsmart'ta zaten sadece basketbol var. Futbol yok.

Futbol dijitürk'te ona göre kararını ver dedigim gibi izlediklerin akkden düşüyor. 16mb de 50gb oakk veriyor bunlar benim sözleşmem olmasa 1saniye bile durmayacam ben de sinema paketi için geçmiştim. Havamı aldım dijitürk kullanan arkadaşlara sor spor paketi için ama sinema paketine sakın geçme movie türk ve movie smart mı ne hariç hiçbir farklı kanal yok.

15 tane mi ne zaten bunların ikisi hariç digerleri normal uydu anteninle izleyeceklerin. Carton network, atv, star, kanal d işte sıradan kanallar.

Benim bildiğim sadece blu akk den düşüyor ben blu ya geçmeyeceğim spor paketi dediğim de Avrupa maçları, Şampiyonlar Ligi falan.

İnternet üzerinden izledigin her şey blue olarak geçiyor blue paketi alıyorsun yani blue spor blue sinema gibi decoder ayrı olarak diyorsan o kampanyasını da özelligini de bilmiyorum.

Ben decoder + 16Mbit + Spor paketi düşünmüştüm ama internet uydunetten 1 senedir çok çektim gene sorun olsun istemiyorum.

İnterneti sorunlu baya bi blue paketi içinde degmez müşteri hizmetleri sorunlu anlayacagın ama decoderını bilemem kullanmadım şikayet var com var. Ordan araştır bence veya diger forum sayfalarında vardır veya decoder kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı