D-smart mı Digiturk mü

Başına bela istiyorsan farketmez :D Hiç birine bulaşmadım; aldım uydumu miss ...

Bilgisayarda HP ne kadar leş ise, D-Smartda o kadar leş. Kesinlikle önermiyorum kalitesiz servis + kendi kendine taahhüt süresini uzatmaları ve daha niceleri...

Aslında belgesel için istiyorum bizim lig için para vermem açıkçası seneye de sözleşme bitiyor. Premier Lig daha iyi hem d-smart yayın haklarını almış belgesel+spor+film paketi birlikte 53,00₺ ne dersiniz iyi mi? (D-smart için)

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım Digiturk aldı ve bana şifresini vermek istiyor. Ben lig maçlarını izleyeyim diye, Digitürk Play kurarak, PC den lig maçlarını izleme şansım var mı? Bir de şifre nerede yazabilir sizce ?

Bu Dsmart var ya bu Dsmart. 28.04.2016 tarihinde abonelik bitiyor. Temmuz'a kadar ne arama var, ne mesaj. 20 liralık giriş paketi 25 tl geliyordu. Bizde vergi falan vardır diye bakmıyorduk. Aradık niye aramıyorsunuz? Dediler ki, bu konuda arama yapılmaz. Peder küfürü basacaktı. Zor durdurdum :D.

Belgesel vb. şeyler için D-Smart, spor için Digiturk.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı