Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisayarda HP ne kadar leş ise, D-Smartda o kadar leş. Kesinlikle önermiyorum kalitesiz servis + kendi kendine taahhüt süresini uzatmaları ve daha niceleri...
Aslında belgesel için istiyorum bizim lig için para vermem açıkçası seneye de sözleşme bitiyor. Premier Lig daha iyi hem d-smart yayın haklarını almış belgesel+spor+film paketi birlikte 53,00₺ ne dersiniz iyi mi? (D-smart için)
Tavsiyem her türlü Digi-Türk, D-SMART telefonlara cevap vermiyor, önem vermiyorlar. İnternetleri çöp gibi. İnternetten futbolu bulursun zaten. Tavsiyem DigiTürk.
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım Digiturk aldı ve bana şifresini vermek istiyor. Ben lig maçlarını izleyeyim diye, Digitürk Play kurarak, PC den lig maçlarını izleme şansım var mı? Bir de şifre nerede yazabilir sizce ?
Bu Dsmart var ya bu Dsmart. 28.04.2016 tarihinde abonelik bitiyor. Temmuz'a kadar ne arama var, ne mesaj. 20 liralık giriş paketi 25 tl geliyordu. Bizde vergi falan vardır diye bakmıyorduk. Aradık niye aramıyorsunuz? Dediler ki, bu konuda arama yapılmaz. Peder küfürü basacaktı. Zor durdurdum .