D-Smart modem değişimi

  • Konuyu başlatan msn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 4B
Bugün sizlere bir modem değiştirmek için ne kadar uğraştığını anlatacağım.

D-Smart hakkında.
İlk başta bu olay öncesinde D-Smart hakkında düşüncelerim nasıl olduğunu söyleyeyim. D-Smart bu olay olmadan önce gayet iyi bir internet ve TV sağlayıcısıydı.

Olay hakkında.
Öncelikle 7 yıldır aynı modemi kullanıyordum ve artık iyice eskimişti. D-Smart müşteri hizmetlerini aradım ve modem değişimi istedim. Hiçbir sorun çıkmadı açtırdılar ve hiç bekletmediler garip bir şekilde. En yakın bayiyi sordum söylediler gittim oraya modemi alıp vere ne göreyim adam bayilikten çıkmış. O kadar uğraştım D-Smart müşteri hizmetlerinin burayı söylediğini söyledim ama dinlemediler tabii ki. Müşteri hizmetlerini bir daha aradım bana en yakın bayinin Çanakkale'de olduğunu söyledi. Hadi ona da tamam dedim. D-Smart müşteri hizmetleri ya eve servis geleceğini ya da Çanakkale'ye gitmemiz gerektiğini söyledi. Servis ücreti ise 50₺.
E tabii bende Çanakkale'ye gidip gelene kadar zaten 150₺ yakıt parası vereceğim. Neyse servis geldi hat ile ilgili sorun olduğunu belirtti ve kayıt açtırdı.
Sonra adam toplandı gidiyor ne modem değiştirdi ne bir şey. Adama sorduk bayiyi falan aradı. Sonra bir de ne desin sisteme düşmemiş modem değişim kaydı. Yemin ediyorum hayatımda bu kadar uğraşmamışımdır bir şeyleri yapmak için bir anda müşteri hizmetlerini arıyorum orada gözüküyor bayi de gözükmüyor adamda inadına yapmıyor. En sonunda işte ben sürekli bunlarla mı uğraşacağım diyerek hallettim.

Ama benim size tavsiyem D-Smart kullanmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, taahhüt yapanlar çoğunlukla modemi firmalardan alıyor. Aslında, en güzeli kendiniz almanız. Bazı istisnalar var. Mesela, KabloNet gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı