M
MKopuz
Ziyaretçi
D-smart ın internet ini kullanan arkadaşlar sizce iyimi hızlı mı ? Ttnet kullanıyorum da bıktım artık başka bir şeye geçmek istiyorum bu yüzden sizce iyi midir memnun musunuz ?
Zaten internet paketi alırken alt yapını bilmek en önemlisi dediğin gibi 16 mbs aldığını sanıyosun ama aslında sen var olan yapıyı alıyosun sözleşmede 16mbs yazıyo ama faturada 16mbs'ye kadar yazar. Ayrıca 2 yıl tahütlü paket mi varmış ? Şimdiden geçmiş olsunBence sakın almayın bi bakarsanız açtığım konulara hak vereceksiniz bikere 16 mbps almayın alacaksanız en düşük ne kadarda onu alın biz 16mbps aldık 3mbps geçtiğini görmedim 2 senede sözleşme olduğu için böyle devam etmek zorundayız bide verdiği bedava modemler var 53 TL vatanda fakat sözleşme gereğiymiş interneti kapatırsanız 200 TL modemin parasını alıyorlar +bide d-smart satmak isterlerse de önermem çünkü TV kanallarından farklı bişey yok.
Geçen sene TTNET kullanıyorduk komşudan alıyorduk 16mbps sonuna kadar kullanıyordum alt yapıda sorun olduğunu düşünmüyorum ama şu ay bi geçsin belki ilk ay bişe olmuşturda düşmüştür diye umuyorum 2.ayda aynı olursa büyük sorun çıkartacam ama 2sene ben böylemi kullancam bide kullanmadığım hızın parasını vereceğim millet çakal olmuş be.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.