D-Smart net hızı iyi mi ?

• Konuyu başlatan MKopuz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 33.652
M

MKopuz

Ziyaretçi
D-smart ın internet ini kullanan arkadaşlar sizce iyimi hızlı mı ? Ttnet kullanıyorum da bıktım artık başka bir şeye geçmek istiyorum bu yüzden sizce iyi midir memnun musunuz ?

Ttnet'le aynı alt yapıyı kullanıyorlar. Pek bir fark olmaz. Eğer iyi bir internet arıyorsan süperonline'ı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sakın almayın bi bakarsanız açtığım konulara hak vereceksiniz bikere 16 mbps almayın alacaksanız en düşük ne kadarda onu alın biz 16mbps aldık 3mbps geçtiğini görmedim 2 senede sözleşme olduğu için böyle devam etmek zorundayız bide verdiği bedava modemler var 53 TL vatanda fakat sözleşme gereğiymiş interneti kapatırsanız 200 TL modemin parasını alıyorlar +bide d-smart satmak isterlerse de önermem çünkü TV kanallarından farklı bişey yok.

Bence sakın almayın bi bakarsanız açtığım konulara hak vereceksiniz bikere 16 mbps almayın alacaksanız en düşük ne kadarda onu alın biz 16mbps aldık 3mbps geçtiğini görmedim 2 senede sözleşme olduğu için böyle devam etmek zorundayız bide verdiği bedava modemler var 53 TL vatanda fakat sözleşme gereğiymiş interneti kapatırsanız 200 TL modemin parasını alıyorlar +bide d-smart satmak isterlerse de önermem çünkü TV kanallarından farklı bişey yok.
Zaten internet paketi alırken alt yapını bilmek en önemlisi dediğin gibi 16 mbs aldığını sanıyosun ama aslında sen var olan yapıyı alıyosun sözleşmede 16mbs yazıyo ama faturada 16mbs'ye kadar yazar. Ayrıca 2 yıl tahütlü paket mi varmış ? Şimdiden geçmiş olsun :)

Geçen sene TTNET kullanıyorduk komşudan alıyorduk 16mbps sonuna kadar kullanıyordum alt yapıda sorun olduğunu düşünmüyorum ama şu ay bi geçsin belki ilk ay bişe olmuşturda düşmüştür diye umuyorum 2.ayda aynı olursa büyük sorun çıkartacam ama 2sene ben böylemi kullancam bide kullanmadığım hızın parasını vereceğim millet çakal olmuş be.

Geçen sene TTNET kullanıyorduk komşudan alıyorduk 16mbps sonuna kadar kullanıyordum alt yapıda sorun olduğunu düşünmüyorum ama şu ay bi geçsin belki ilk ay bişe olmuşturda düşmüştür diye umuyorum 2.ayda aynı olursa büyük sorun çıkartacam ama 2sene ben böylemi kullancam bide kullanmadığım hızın parasını vereceğim millet çakal olmuş be.

Hepsi aynı. TTNET kullanıcısıyım. İnternet hızım 8Mbs fakat ben 6 MBS kullanıyorum.

Tavsiyem D-Smart olayına felan girme. Onlarda birde kota sorunu var . Bendeki 150GB. 1 Ayda içinde mutlaka bitiyor 3 Mbs düşüyor hızım. İnternet ne kadar hızlı olursa o kadar internet kotasını hızlı yer hesabı :).

Ben D-smart net kullanıcısıyım. Steamden, Originden yada torrentten bişeyler indirirken 850 kb lerde indiriyor yani iyi tabi çabuk akn i geçtiğim için de 3 mb le yetiniyorum. Şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ben tabi herkesin aynı olmayabilir. Altyapı olsaydı Superonline en iyi tercih olur. Birde ben D-smartta kullanıyorum yanında, arayıp indirimli vermişlerdi 23 tl e maxi hd paketiyle + uydu yanında hediye diye. Ben şuanlık memnunum tabi ttnetle arasında büyük farklar olacağını sanmıyorum.

Ama VPN e başlandığımda Ping azalıyor resimler ve css daha hızlı yükleniyor özellikle https daha hızlı yükleniyor, kopma olmuyor (digitalocean openvpn amsterdam2 )

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı