D-smart Net İnternet kesintisi

Passenger

Kilopat
Daha fazla  
D-Smart Net kullanıyorum. 21.12.2017 tarihinden beri internetim yok. ADSL ve internet ışıklarım yanmıyor. Müşteri hizmetlerini 3 defa aradım üçü de farklı şeyler söyledi. IP alamadığımı, 1 yıldır kulandığım modemin desteklemediklerini diğeri sinyal alamadığımı IP ile alakalı olmadığını söyledi ve sürekli arıza kaydı açıp duruyorlar. Benimle birlikte aynı sorunu yaşayanlar var. Şikayetvar.com'a yazdım ama bir sonuç alacağımı zannetmiyorum. D smart aldığıma çok pişmanım kesinlikle uzak durun daha yazamadığım birçok sorun var. Ardık gına geldi...

Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum artık. Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumun IP alamamasıyla bir ilgisi yok. Sizin hatta kabo sorunu, port sorunu ve ya Splitter sorunu mevcut.
ADSL ışığının yanmamasının sebepleri;
*ADSL hattının olmaması
*Size gelen kablonun izole olması (kopukluk, temassızlık)
*Telefon ile birlikte kullanıyorsanız Splitter' ın bozuk olması, Splitter dan çıkıp modeme giren kablonun bozuk olması.
İnternet' i sabit telefon ile birlikte kullanıyorsanız, telefonda çevir sesi mevcut ise splitter Line girişini söküp direk modeme takın. Yine ADSL ışığı bir süre sonra sabit yanmıyorsa saha dolabında port çıkışında problem var.
Bu arızayı Dsmart Türk Telekom' a yaptırıyor. Siz Dsmart' a arıza kaydı bırakıyorsunuz, Dsmart ise Türk Telekom' a arıza kaydı açıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı