Hocam konuyu ara sıra güncel tutmaya çalıştım ama maalesef olmadı üzüldüm eğer arıyorsanız kaçırdığınıza, yurtiçine göre hala ucuz ama zaten bence ederi maksimum 500-600TL civarı olmalı. İleride detaylı incelemeyi düşünüyorum BSP-D3 vs saitake STK7007F vs GameSir g4s.
Hocam konuyu ara sıra güncel tutmaya çalıştım ama maalesef olmadı üzüldüm eğer arıyorsanız kaçırdığınıza, yurtiçine göre hala ucuz ama zaten bence ederi maksimum 500-600TL civarı olmalı. İleride detaylı incelemeyi düşünüyorum BSP-D3 vs saitake STK7007F vs GameSir g4s.
Hocam teknoloji şans işi, en pahalı ürünlerde bile kusur olma ihtimali vardır. Uzun süre kullandığım söylenemez şu ana kadar elimde zaten saitake olduğu için. Şarjını bitirip deneme yapayım desem çok uzun sürer bu ürünlerin şarjı gerçekten uzun gidiyor ben saitakenin sadece bir kere şarj az uyarısı verdiğini gördüm onun dışında hep ne olur ne olmaz diye taktım. D3'ün kutusu üzerinde 20 saat şarjının gittiği söyleniyor yani bozulacaksa bile ben bunu tespit edene kadar iki hafta geçer muhtemelen, en az 1 aydan önce de bir inceleme paylaşacağımı sanmıyorum biraz kullanmam gerek.
Ek olarak uzun kullanımda sadece 7007F kullandım yaklaşık 3-4 aydır elimde sanırsam şu zamana kadar gıkını çıkarmadı, kısa vadede eğer şu anda ucuza geliyorsa 7007F'e bir bakın derim hem malzeme kalitesi olarak iyi hem konfor olarak daha iyi bir cihaz, bir de dediğim gibi en azından bendeki 4 aydır sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Aynı ürünü satın almak istiyorum fakat aklıma takılan sorular var.
Bu ürün sizce şu anda bile 400₺'yi hak eder mi? Üründen 169₺ vergi kesilmesi normal mi? Aliexpress ürün vergilendirmesine bakıp matematik yaptığım halde o kadar bir ücret çıkmıyor. ÖTV vergisini bile ekledim yine o kadar olmuyor. Ayrıca bu ödenen vergi ile gümrük vergisini ödemiş oluyoruz değil mi?