Maalesef buna da zam gelmiş, 476 TL şu anda.
Hocam, böyle bir durum olmaz değil mi ? Şu an almayı düşünmüyorum ama merak ettiğim için soruyorum.Hocam konuyu ara sıra güncel tutmaya çalıştım ama maalesef olmadı üzüldüm eğer arıyorsanız kaçırdığınıza, yurtiçine göre hala ucuz ama zaten bence ederi maksimum 500-600TL civarı olmalı. İleride detaylı incelemeyi düşünüyorum BSP-D3 vs saitake STK7007F vs GameSir g4s.
Hocam, böyle bir durum olmaz değil mi? Şu an almayı düşünmüyorum ama merak ettiğim için soruyorum.
Eki Görüntüle 1830457
Hocam, böyle bir durum olmaz değil mi? Şu an almayı düşünmüyorum ama merak ettiğim için soruyorum.
Eki Görüntüle 1830457
Kulaklığın Lenovo GM2 Pro mu?
Ben de aldım, gayet iyi cidden. Aliexpress indirimleri iyi geldi bizeEvet hocam onu da aliexprestten aldım. Beklentimin çok üstünde çıktı.
Ben de aldım, gayet iyi cidden. AliExpress indirimleri iyi geldi bize. Tek üzüldüğüm şey 13.17AU $ 76% OFF|Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı saat sağlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler| | - AliExpress 2 gün önce bu saate ve 3.23AU $ 90% OFF|WiFi USB 3.0 adaptör 1300Mbps Bluetooth 4.2 Dual Band 2.4GHz/5GHz Wifi Usb bilgisayar masaüstü Laptop için ağ kartı kablosuz alıcı| | - AliExpress bu Wi-Fi adaptöre zam gelmesi. Saatin zamsız fiyatı 240 TL idi, zamlı fiyatı 330 TL oldu ama ben çok istediğim için aldım yine de. Tosla ile 310 TL'ye geldi. Wi-Fi adaptörün zamsız fiyatı 100, zamlı fiyatı 150 TL. Ona da pek zam gelmedi ama alsam mı bilemedim.
İndirimsiz fiyatları da iyi gibi şu an.Güzel indirimler vardı TR'de tek ürün fiyatına 3-4 ürün satın alınabiliyordu. Ama sanırsam bitti indirimler.
349 TL' ye düşmüş.İndirimsiz fiyatları da iyi gibi şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.