Elektronik D3 teleskopik gamepad 294TL

Maalesef buna da zam gelmiş, 476 TL şu anda.

Hocam konuyu ara sıra güncel tutmaya çalıştım ama maalesef olmadı üzüldüm eğer arıyorsanız kaçırdığınıza, yurtiçine göre hala ucuz ama zaten bence ederi maksimum 500-600TL civarı olmalı. İleride detaylı incelemeyi düşünüyorum BSP-D3 vs saitake STK7007F vs GameSir g4s.

Hocam konuyu ara sıra güncel tutmaya çalıştım ama maalesef olmadı üzüldüm eğer arıyorsanız kaçırdığınıza, yurtiçine göre hala ucuz ama zaten bence ederi maksimum 500-600TL civarı olmalı. İleride detaylı incelemeyi düşünüyorum BSP-D3 vs saitake STK7007F vs GameSir g4s.
Hocam, böyle bir durum olmaz değil mi ? Şu an almayı düşünmüyorum ama merak ettiğim için soruyorum.
1687355975823.png

Hocam, böyle bir durum olmaz değil mi? Şu an almayı düşünmüyorum ama merak ettiğim için soruyorum.
Eki Görüntüle 1830457

Hocam teknoloji şans işi, en pahalı ürünlerde bile kusur olma ihtimali vardır. Uzun süre kullandığım söylenemez şu ana kadar elimde zaten saitake olduğu için. Şarjını bitirip deneme yapayım desem çok uzun sürer bu ürünlerin şarjı gerçekten uzun gidiyor ben saitakenin sadece bir kere şarj az uyarısı verdiğini gördüm onun dışında hep ne olur ne olmaz diye taktım. D3'ün kutusu üzerinde 20 saat şarjının gittiği söyleniyor yani bozulacaksa bile ben bunu tespit edene kadar iki hafta geçer muhtemelen, en az 1 aydan önce de bir inceleme paylaşacağımı sanmıyorum biraz kullanmam gerek.

Hocam, böyle bir durum olmaz değil mi? Şu an almayı düşünmüyorum ama merak ettiğim için soruyorum.
Eki Görüntüle 1830457

Ek olarak uzun kullanımda sadece 7007F kullandım yaklaşık 3-4 aydır elimde sanırsam şu zamana kadar gıkını çıkarmadı, kısa vadede eğer şu anda ucuza geliyorsa 7007F'e bir bakın derim hem malzeme kalitesi olarak iyi hem konfor olarak daha iyi bir cihaz, bir de dediğim gibi en azından bendeki 4 aydır sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Evet hocam onu da aliexprestten aldım. Beklentimin çok üstünde çıktı.
Ben de aldım, gayet iyi cidden. Aliexpress indirimleri iyi geldi bize :D. Tek üzüldüğüm şey 13.17AU $ 76% OFF|Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı saat sağlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler| | - AliExpress 2 gün önce bu saate ve 3.23AU $ 90% OFF|WiFi USB 3.0 adaptör 1300Mbps Bluetooth 4.2 Dual Band 2.4GHz/5GHz Wifi Usb bilgisayar masaüstü Laptop için ağ kartı kablosuz alıcı| | - AliExpress bu wifi adaptöre zam gelmesi. Saatin zamsız fiyatı 240 TL idi, zamlı fiyatı 330 TL oldu ama ben çok istediğim için aldım yine de. Tosla ile 310 TL' ye geldi. Wifi adaptörün zamsız fiyatı 100, zamlı fiyatı 150 TL. Ona da pek zam gelmedi ama alsam mı bilemedim.

Ben de aldım, gayet iyi cidden. AliExpress indirimleri iyi geldi bize :D. Tek üzüldüğüm şey 13.17AU $ 76% OFF|Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı saat sağlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler| | - AliExpress 2 gün önce bu saate ve 3.23AU $ 90% OFF|WiFi USB 3.0 adaptör 1300Mbps Bluetooth 4.2 Dual Band 2.4GHz/5GHz Wifi Usb bilgisayar masaüstü Laptop için ağ kartı kablosuz alıcı| | - AliExpress bu Wi-Fi adaptöre zam gelmesi. Saatin zamsız fiyatı 240 TL idi, zamlı fiyatı 330 TL oldu ama ben çok istediğim için aldım yine de. Tosla ile 310 TL'ye geldi. Wi-Fi adaptörün zamsız fiyatı 100, zamlı fiyatı 150 TL. Ona da pek zam gelmedi ama alsam mı bilemedim.

Güzel indirimler vardı TR'de tek ürün fiyatına 3-4 ürün satın alınabiliyordu. Ama sanırsam bitti indirimler.

Aynı ürünü satın almak istiyorum fakat aklıma takılan sorular var.

1689250076593.png

Bu ürün sizce şu anda bile 400₺'yi hak eder mi? Üründen 169₺ vergi kesilmesi normal mi? Aliexpress ürün vergilendirmesine bakıp matematik yaptığım halde o kadar bir ücret çıkmıyor. ÖTV vergisini bile ekledim yine o kadar olmuyor. Ayrıca bu ödenen vergi ile gümrük vergisini ödemiş oluyoruz değil mi?

Burada birçok insanın vergi ödemesine rağmen tekrar vergi ödenmesi istenmiş. Siz satın aldığınızda böyle bir sorun oldu mu?

Dosya Ekleri

• 1689250006901.png
    1689250006901.png
    164,4 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı