CANERRR
Decapat
Konuyu özetlemem gerekirse daha önce sistemimde GTX 1080, RTX 2080 gibi kartlar kullandım yalnız en son GTX 1080 Ti Aorus Xtreme Edition kart modelini aldım, 2'inci el olarak bilen arkadaşımla test vs yaptık herhangi bir bir sorun yoktu. Oyunlara girdiğimde 3 5dk arasında bu süre değişebiliyor.
Unreal Engine diye bir uygulama kurmadım.
Battlefield 5 çalışmayı durdurdu gibi bir hata alıyorum, doom gibi opengl vulkan tarzı oyunlarda atmıyor. Sorun sanırım DirectX en son ekran kartını çıkarırken yazılımını silmeden GTX 1080 Ti taktım sanırım odan böle bi sorun oldu diye düşündüm ama maalesef ki düzelmedi, DDU ile bütün sürücüleri kaldırıp güncel sürümleri yükledim. DirectX bütün sürümlerini yükledim, Windows güncelleme tamam yapılabilecek her şeyi yaptım ama sonuç alamıyorum. Çözüm sağlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
D3D11 lost device error: hrresut 0x887a0005 reason 0x887a0005
Unreal engine is exiting due to d3d device being lost
Unreal Engine diye bir uygulama kurmadım.
Battlefield 5 çalışmayı durdurdu gibi bir hata alıyorum, doom gibi opengl vulkan tarzı oyunlarda atmıyor. Sorun sanırım DirectX en son ekran kartını çıkarırken yazılımını silmeden GTX 1080 Ti taktım sanırım odan böle bi sorun oldu diye düşündüm ama maalesef ki düzelmedi, DDU ile bütün sürücüleri kaldırıp güncel sürümleri yükledim. DirectX bütün sürümlerini yükledim, Windows güncelleme tamam yapılabilecek her şeyi yaptım ama sonuç alamıyorum. Çözüm sağlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: