Siz şaka olmalısınız. Ben neredeyse kesin bir çözüm söylüyorum. İsterseniz bir şekilde size kendi d3d9.dll dosyamı atabilirim. Bu şekilde de virüslü olur mu acaba?
Siz şaka olmalısınız. Ben neredeyse kesin bir çözüm söylüyorum. İsterseniz bir şekilde size kendi d3d9.dll dosyamı atabilirim. Bu şekilde de virüslü olur mu acaba?
Peki internetteki her dosya sizin mi? Siz şaka mısınız? Saçma öneriler veriyorsunuz. Sistem dizinine internetten inmiş DLL'leri atmak, yapılacak belki de en saçma harekettir.
Peki internetteki her dosya sizin mi? Siz şaka mısınız? Saçma öneriler veriyorsunuz. Sistem dizinine internetten inmiş DLL'leri atmak, yapılacak belki de en saçma harekettir.
Bu hatayı daha önce kullandığım 2 bilgisayarda, Pes 2013'te yaşadım. İkisinde de dll dosyasını el ile kurmak işime yaradı. Çünkü hata genellikle o dll dosyasının bilgisayarda olmama sebebi ile oluşuyor.
İşin sonu windows' u yeniden kurmaya varacak gibi normalde benim dediğim yol tek yolu çözümünün resmi olarak ama bir istisna olarak DIRECTX' in verdiği hatayı paylaşırsanız değişik bir yol deneyebiliriz o da olmaz ise zaten tek çözüm windows' u sıfırlayıp ilk önce ekran kartı sürücüsü ve DIRECTX kurmak ya da sıfırdan LOL kurulumunu indirip sitesinden yaparsanız ilgili dosyayı o da kuruyor.