Hocam Şimdi bilgisayarı kapat ve açma tuşuna bas fişi çek bunu 5 10 kez tekrarla windows hata moduna geçecek oraya geçince lütfen bizi bilgilendir, Ayrıca açma kapama tuşundan da yapabilirsin ve açarken shift tuşuna bas
Güvenli mod sanırım Windows tuşu ve r tuşuna basıyorum Windows logosu gelince fakat etki yapmıyor syswow64 de sildim aynı dll dosyasını bise olmadı fakat System32 silince siyah ekran oldı
Güvenli mod sanırım Windows tuşu ve r tuşuna basıyorum Windows logosu gelince fakat etki yapmıyor syswow64 de sildim aynı dll dosyasını bise olmadı fakat System32 silince siyah ekran oldı
Hocam Şimdi bilgisayarı kapat ve açma tuşuna bas fişi çek bunu 5 10 kez tekrarla windows hata moduna geçecek oraya geçince lütfen bizi bilgilendir, Ayrıca açma kapama tuşundan da yapabilirsin ve açarken shift tuşuna
Intel işlemcidir hocam. İşlemci, ekran kartı, ram gibi bileşenlerin takıldığı, her şeyi birleştiren parçadır anakart. “msi m450 a pro max” bir ana karttır mesela. Bunu söyleyebilirseniz size daha rahat yardımcı olmayı deneyebilirim.