d3dx9_43.dll "0xc000012f" hatası

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Demirci
Yeni PC aldım, yeniden yükledim CS:GO'yu. Böyle bir hata alıyorum. Aynı hatayı GTA 5'te de alıyorum.

CSGO-HATA.png

O DLL dosyasını internetten indirip oyun klasörü ve Windows/system32 içine atman lazım.
Büyük ihtimalle bu işlemi yapınca farklı sorunlar söyleyecek öyle olursa mevcut oyunu silip antivirüs programı ve Windows güvenlik duvarını kapatıp oyunları o şekilde tekrar yükleyin.

Söylediklerinizin hepsini yaptım. Oyunu sildim. 3.şahıs programları kaldırdım antivirüsü kaldırdım güvenlik duvarını kapattım hala aynı sorun devam ediyor. Ne CS:GO ne GTA 5 girmiyor ikisinede. GTA 5'de d3dx10.dll hatası CS:GO'da D3DX9 hatası veriyor. Şimdi de CMD'den komut isteminde bir şeyler yaptım. PC açıldığında open driver handle failure hatası veriyor ve hata gitmiyor ekrandan. Ama diğer oyunların hepsi çalışıyor. TC Wildlands The Division The Crew vs.

DirectX son sürümü kur, olmazsa şu adımları dene;

• d3dx9_43.dll ücretsiz indirme | DLL-files.com adresinden sana uygun olanı (32-64 bit) indir.
  • Dosyayı oyun klasörünün ve 32 bit için System 32 - 64 bit için hem system 32 hem de SysWOW64 içerisine at (Windows klasörü içinde) içerisine at.
  • Daha sonra cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve iki satırı da sırayla kodla. (32 bit için 2.komut gerekmez.)
RegSvr32 C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll
RegSvr32 C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll

DirectX son sürümü kur, olmazsa şu adımları dene;

• d3dx9_43.dll ücretsiz indirme | DLL-files.com adresinden sana uygun olanı (32-64 bit) indir.
  • Dosyayı oyun klasörünün ve 32 bit için System 32 - 64 bit için hem system 32 hem de SysWOW64 içerisine at (Windows klasörü içinde) içerisine at.
  • Daha sonra cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve iki satırı da sırayla kodla. (32 bit için 2.komut gerekmez.)
RegSvr32 C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll
RegSvr32 C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_43.dll
http://www.imgim.com/5054incix5426149.png böyle bir hata aldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı