DA-20 Tipi Uçakta Spin Eğitimi

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Kusura bakmayın bir süredir aşırı yoğun olduğumdan yazamadım. Havacılık sayfasının devamlı aktif olmasını ve ilgilenen arkadaşları bu alanda toplamak istediğim için elimden geldiğince bilgi ve görüş paylaşımında bulunmak istiyorum.
Bugün size "Spin" eğitimini anlatmak istiyorum. Spin bir uçağın kontrolsüz avare bir şekilde düşüşü denebilir. Yani kontrol sizden çıkıyor ve sanki kağıt uçak gibi oluyor adeta. Öğrencinin tek yapması yasak bunu ama başına gelirse ne yapması gerektiğini öğrenmek zorunda. Kendim videoya çekmeyi denedim ama benimkisi biraz kötü olmuş bir dahaki sefere daha iyisini çekmeye çalışıcam. Ama bire bir aynısı olan iki görüntü buldum hem kokpitten hemde dışardan çekilmiş size göstermek istedim. Görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bu arada "Spin" nasıl girilir ve kurtulma yöntemlerini merak eden varsa anlatabilirim şimdi durduk yere gereksiz bilgi gibi olmasın:)

Herkese teşekkürler:)

Kokpitten:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dışarıdan:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı