Eren Tiryakii
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar bu zamana kadar birçok konu açtım. Artık aldıklarımı söyleme vakti.
-GençerGamingten DA-C2 aldım. (başardım.) (11.500 TL)
-Amazon'dan 1 TB Barracuda HDD aldım. (satıcı: Amazon TR) (650 TL)
-Hepsiburada'dan ASUS TUF VG249Q1A aldım. (satıcı: Vizyon bilgisayar.) (3.650 TL)
-Amazon'dan Lenovo Lecoo GK301 klavye aldım. (satıcı: Teknoreyonum) (510 TL)
-Pazarama'dan ID-Cooling SE 214-XT aldım. (iade falan kolay olsun diye sitesinden almadım.) (satıcı: Gelbura) (680 TL)
-Hepsiburada'dan bofigo çalışma masası aldım. (satıcı: Bofigo1) (470 TL)
Bir de bende ekstra olarak;
-İncehesap'ta Gaming gecesinden aldığım MSI GM41 V2 mouse var. (yanlış hatırlamıyorsam 480 TL)
-İncehesap Gaming gecesinden aldığım Gamepower Medusa yeşil kulaklık var. (390 TL)
Total tutar: 18.000 TL civarı olması lazım. Sizce nasıl?
Çok uzun oldu biliyorum ama tüm liste bu. Bunlarla ilgili aklınızdaki soruları cevaplayabilirim. Herkese cevapladıklarınız için tekrar çok teşekkür ediyorum.
-GençerGamingten DA-C2 aldım. (başardım.) (11.500 TL)
-Amazon'dan 1 TB Barracuda HDD aldım. (satıcı: Amazon TR) (650 TL)
-Hepsiburada'dan ASUS TUF VG249Q1A aldım. (satıcı: Vizyon bilgisayar.) (3.650 TL)
-Amazon'dan Lenovo Lecoo GK301 klavye aldım. (satıcı: Teknoreyonum) (510 TL)
-Pazarama'dan ID-Cooling SE 214-XT aldım. (iade falan kolay olsun diye sitesinden almadım.) (satıcı: Gelbura) (680 TL)
-Hepsiburada'dan bofigo çalışma masası aldım. (satıcı: Bofigo1) (470 TL)
Bir de bende ekstra olarak;
-İncehesap'ta Gaming gecesinden aldığım MSI GM41 V2 mouse var. (yanlış hatırlamıyorsam 480 TL)
-İncehesap Gaming gecesinden aldığım Gamepower Medusa yeşil kulaklık var. (390 TL)
Total tutar: 18.000 TL civarı olması lazım. Sizce nasıl?
Çok uzun oldu biliyorum ama tüm liste bu. Bunlarla ilgili aklınızdaki soruları cevaplayabilirim. Herkese cevapladıklarınız için tekrar çok teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: