5070 Şubat civarı tanıtılacak diye söylenti var. 40 bandında 5000 serisi için en az 3.5 ay civarı beklemeniz gerekir ki 5070in geleceği fiyat aralığı yine kesin değil.
40000 olur bu sistem güncellemelerle. Ama kendimi zorlamaya gerek var mı?5000 serisi beklemeyi düşünüyordum ben.İnceledim şimdi bana alınabilir geldi tabi herkesin beklentisi farklı ama sistemde fiyatı düşük tutma amaçlı RAM ve M.2 SSD gibi bazı parçalar düşük tutulmuş onun dışında al benisi var.
Hiç parça güncellemeden 37 bin civarına alıp kullanılabilir ileride RAM ve SSD değiştirmek basit. 5000 serisine gelince beklemeye değer tabi nasıl bir teknoloji ile geleceğini, 4000 serisine göre ne kadar bir performans artışı olur bilmiyoruz hele ki bizim ülkemizde nasıl bir fiyatlandırma olur oda soru işareti ben şahsen her zaman güncelliği severim o senin tercihin. 4070 Super sistemle de en az 3 yıl rahat her oyun oynanır diye düşünüyorum.40000 olur bu sistem güncellemelerle. Ama kendimi zorlamaya gerek var mı?5000 serisi beklemeyi düşünüyordum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.