GameGaraj ASUS GT501 5td5-RTX 4070s sistem alınır mı?

Çok bilgim olmamasına rağmen etraftan duyduğum ufak bilgi birikimime göre bana da iyi gözüktü, sadece dediğiniz gibi fiyatı uygun mudur yoksa daha uyguna bulunabilir mi onu öğrenebilirsem bunu alabilirim gibi

Bizlere küçükken hep Intel daha iyi diyorlardı ama şimdiki zamanda oyun bilgisayarlarında AMD daha iyi sanırım, araştırmaya devam ederken AMD olarak bakacağım.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Ben o donanımı daha uyguna satan bir yer göremedim. Şu an zaten pek hazır sistem yok piyasada. Acele yoksa 5000 serisi almanızı öneririm.

Rica ederim.
Naçizane tavsiyem ilk mesajda olduğu gibi ddr5 bir sistem seçilmesi. Gelecekte yükseltmek için de uygun olur. Amd şirketi am4 işlemci soketini neredeyse bir 10 yıl falan kullandı, teknoloji dünyasında çok uzun bir zaman bu. İntel de bu aralıkta neredeyse her nesil işlemcide yeni anakart aldırmaya çalışıyor. Am5'i de bence uzun zaman kullanır. Güzel bir işlemci-ekran kartı çifti iyi iş görür.
Ekonomik güç varsa ram ve güç kaynağı biraz bol tutulsun. Mesela 1000w civarına çıkmaya bütçe el veriyorsa öyle alınabilir (650w çok az bence). Böylelikle daha yeni nesil bir ekran kartına geçince yeniden güç kaynağı almak gerekmez. Ben en kötü ihtimalle 750-800w civarı güç kaynakları bakıyorum genelde.
Kasaya çok para vermemeye çalış. Pavyon gibi kasaların eminim çok seveni vardır ama içini daha çok önemsiyorum ben genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı