DA Sistem 2 alınır mı?

Yetersiz mi? Nereye yetersiz la? Sanki işlemci stok soğutucuyla throttle yapıp performans düşürüyor da yetersiz kalıyor. Yok öyle bir şey dostum, öyle şeylere inanma Allah'ın aşkına.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu videodan bahsediyor dostum sanırsam.

Yetersiz mi? Nereye yetersiz la? Sanki işlemci stok soğutucuyla throttle yapıp performans düşürüyor da yetersiz kalıyor. Yok öyle bir şey dostum, öyle şeylere inanma Allah'ın aşkına.
İnanma değil kendi yaşadığım bir sorun olduğu için almıyorum. Zaten oyun oynamak için alıyorum oyunlardada 2 3 fps etkiliyor.
Yetersiz mi? DA abinizin söylediği her şeye inanmayın.
:D

Ortalama olarak benzer performans veriyorlar ama RTX, DLSS 2.0, nvenc, NVIDIA Driver'leri ile 2060 daha iyi bir kart olmuş oluyor ve modelleri genelde daha serin çalışıyor özellikle bellek konusunda ve 3600 stok fanı yetersiz ama CPB'yi kapatabilirsin ve 3500X'te HT özelliği yok yani 3600 çok daha iyi bir işlemci olmuş oluyor.

Çok daha iyi ama düşük voltajda kullanılması lazım bu da R5 3500X'le aynı performansa getiriyor neredeyse. RTX 2060'da da 4.0 teknolojisi yok
3600 çoklu çekirdek alanında daha iyi.

Elbette öyle ama düşük voltajda kullanılmazsa yüksek ısılara ulaşıyor. Kendim bu sorunu yaşıyorum o yüzden diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Bu videodan bahsediyor dostum sanırsam.

Tamam da başlık öyle yazabilir ama bir işlemcinin boost yapmayıp stok hızında çalışması performans kaybı demek değildir. Boost performansa ektir.
İnanma değil kendi yaşadığım bir sorun olduğu için almıyorum. Zaten oyun oynamak için alıyorum oyunlardada 2 3 fps etkiliyor.
Güzel bir soğutucu ile kullan da hangisi daha iyi performans alıyor gör :D. Şaka bir yana böyle şeyler yüzünden Ryzen 5 3600 almamazlık yapma. Ayrıca çoklu çekirdeğe gerek duyan bir oyun olursa Ryzen 5 3600 ile daha fazla performans alırsın.

Çok daha iyi ama düşük voltajda kullanılması lazım bu da R5 3500X'le aynı performansa getiriyor neredeyse. RTX 2060'da da 4.0 teknolojisi yok

PCI-e 4.0 desteği olması bir şey değiştirmiyor ki zaten orada bir sürü şey yazdım zaten NVIDIA Driver'leri yazmam bile yeter sanırım ya da DLSS 2.0 yazmam bile yeterli sayılır PCI-e 4.0 ne alaka? :D

3600 çoklu çekirdek alanında daha iyi.

3600 her türlü çok daha iyi biliyorum ama stok fanı yetersiz.düşük voltajdada r5 3500xle neredeyse aynı
PCI-e 4.0 desteği olması bir şey değiştirmiyor ki zaten orada bir sürü şey yazdım zaten NVIDIA Driver'leri yazmam bile yeter sanırım ya da DLSS 2.0 yazmam bile yeterli sayılır PCI-e 4.0 ne alaka? :D
RTX2060 5600XT evonun yanında düşük kalıyor. Böyle düşünüyorum açıkçası.
Tamam da başlık öyle yazabilir ama bir işlemcinin boost yapmayıp stok hızında çalışması performans kaybı demek değildir. Boost performansa ektir.

Güzel bir soğutucu ile kullan da hangisi daha iyi performans alıyor gör :D. Şaka bir yana böyle şeyler yüzünden Ryzen 5 3600 almamazlık yapma. Ayrıca çoklu çekirdeğe gerek duyan bir oyun olursa Ryzen 5 3600 ile daha fazla performans alırsın.
300tl fiyat etkiliyor diye almıyorum açıkçası bütçe yetiyor ama CSGO için çoklu çekirdeğe gerek yok olsada maksimum 5 10FPS

3600 her türlü çok daha iyi biliyorum ama stok fanı yetersiz. Düşük voltajda da R5 3500X'le neredeyse aynı

RTX2060 5600XT Evo'nun yanında düşük kalıyor. Böyle düşünüyorum açıkçası.

Soğutma konusunda Galax ile benzer sayılır ki testlerde en fazla 70 derece çıksa bile oyunlarda 60 derece civarı sanırım ve DLSS 2.0 dediğim bu ki NVIDIA driverlerinden bahsetmeye gerek yok aynı zamanda RTX ve OC potansiyeli bile denebilir.

EDİT: 3300X var ve CS:GO için iyi olur OC potansiyeli de iyi.
Üstelik 2060 var daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı