Arkadaşlar 1.5 ay içinde bu sistemi almayı planlıyorum ve birkaç sorum var.
Bu sistemde SSD'yi 480GB Adata SSD ile değiştirdim 5500 TL'ye geliyor. 1.5 ay sonra fiyatı artar mı çünkü bütçemi arttıramam.
Not olarak, 550W PSU'nun yetersiz olduğu yazıyor 550W yetmez mi?
DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM2 ITOPYA'da.
DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM2 ITOPYA'da.
Arkadaşlar babam siparişi yarın falan da verebileceğimizi söylüyor babam memur ben çok zora sokmak istemiyorum. Basit yazılım, çizim yapıyorum ve güncel oyunlar oynamak istiyorum rx 570 ve 1600af ikilisi 5-6 yıl sıkıntısız işimi görür mü? 4000 TL civarı bir sistem yeterli olur mu? Babam almışken iyisini almak istiyor 1000 TL için kötüsünü almayalım falan diyor bu sistem 5500 TL'ye değer mi yoksa daha iyisi çıkar mı?
yeterli ama oyunlarda daha doğrusu ileride çıkacak AAA oyunlarda bu biraz sıkıntıya sokabilir, ayarları falan düşürmek zorunda kalırsınız muhtemelen, bu sizin için sorun değilse ucuz olanı tercih etmek daha mantıklı.
Bu sistem 5-6 yıl götürecektir.
Yazılım, çizim işleri için
yeterli ama oyunlarda daha doğrusu ileride çıkacak AAA oyunlarda bu biraz sıkıntıya sokabilir, ayarları falan düşürmek zorunda kalırsınız muhtemelen, bu sizin için sorun değilse ucuz olanı tercih etmek daha mantıklı.