DA-Sistem 2 nasıldır?

İtopya pişmanlıktır. Çoğu yer ertesi gün kargoya verirken İtopya sanki yurt dışından getiriyormuş gibi 1-2 haftaya veriyor.
Edit: Hepsiburada gece 1 saat içinde para iadesi yaparken itopya 8 günde yapıyor.
 
Evet kulaktan dolma.

Attığınız birinci konudaki arkadaş bellekleri manuel olarak 2933MHz çekerek sorununu çözmüş. Muhtemelen BIOS kaynaklı sorun yaşıyor zaten.

Dediğin SU630 fabrika çıkışlı sorunlu bir SSD olduğu için sorun yaşayan sayısı fazla oluyor çünkü ''Kronik Sorunlu''.

Bahsettiğim belleğin herhangi bir kronik sorunu olmadığı için sorun yaşayan sayısı az. Bu bir teknoloji ürünü sonuçta alan 500 kişi arasından illa ki 1'i sorun yaşayacak. 970 EVO SSD'lerle bile kaç tane sorun yaşayan üye var, istersen dizerim sana burda konuları. Belleklere gelecek olursam her bellekte olduğu gibi tüm bellekler tüm anakartlarla tamamen optimize şekilde çalışamayabiliyor, yani 2 tane konu gördün diye o bellek sorunlu veya kötü olmuyor. Teknoloji şans işi böyle ürünlerde fakat SU630 gibi bir üründe şans işi değil çünkü kronik sorunlu. Bu arada söylediğin GSKILL RAM'ler OC için alınıyor zaten genelde. Hazır sistem olmasaydı onu koyabilirdik fakat sistemde Vengeance bellekler var diye sistemi alınmaz kılmıyor çünkü o bellekler kötü değil. Gamepower kasa atan biriyle bu şekilde tartışmam ironik. Gözardı ediyorum seni baybay.
 
Amazon kesinlikle İtopya ile karşılaştırılabilecek bir şirket değil.

Neden karşılaştırılmasın İtopya'dan da çok kısa sürede kargosu gelen var Amazontr'de de 1 günde eline kargo gelen var Amazon'da sen düşün.
Amazon daha iyi fakat onu biliyorum ama itopyaya berbat diyenleri anlamıyorum 1 alışveriş bile yapmamış yaptıysa da 1 haftada gelip olumsuz yorum atıyor hep olumsuz yönlerinden bakıyor İtopya'ya.
Mesela İtopya'da da-sistem4 alanlar ilk 500 kişiye geç kargo süresinden dolayı kulak standı hediye ediliyor 50TL değerinde.
Evet kulaktan dolma.

Attığınız birinci konudaki arkadaş bellekleri manuel olarak 2933MHz çekerek sorununu çözmüş. Muhtemelen BIOS kaynaklı sorun yaşıyor zaten.

Dediğin SU630 fabrika çıkışlı sorunlu bir SSD olduğu için sorun yaşayan sayısı fazla oluyor çünkü ''Kronik Sorunlu''.

Bahsettiğim belleğin herhangi bir kronik sorunu olmadığı için sorun yaşayan sayısı az. Bu bir teknoloji ürünü sonuçta alan 500 kişi arasından illa ki 1'i sorun yaşayacak. 970 EVO SSD'lerle bile kaç tane sorun yaşayan üye var, istersen dizerim sana burda konuları. Belleklere gelecek olursam her bellekte olduğu gibi tüm bellekler tüm anakartlarla tamamen optimize şekilde çalışamayabiliyor, yani 2 tane konu gördün diye o bellek sorunlu veya kötü olmuyor. Teknoloji şans işi böyle ürünlerde fakat SU630 gibi bir üründe şans işi değil çünkü kronik sorunlu. Bu arada söylediğin GSKILL RAM'ler OC için alınıyor zaten genelde. Hazır sistem olmasaydı onu koyabilirdik fakat sistemde Vengeance bellekler var diye sistemi alınmaz kılmıyor çünkü o bellekler kötü değil. Gamepower kasa atan biriyle bu şekilde tartışmam ironik.
Benim attığım sistemdeki kasayı özelleştirin dediğim halde görmeyip bana sallaman daha ironik
Biraz gözlerini açıp baksaydın veya dikkatli okusan görürdün
Aşağılamak için elinden geleni yapma ss'e bakarsan görürsün :)
1607071098420.png
 
Fotoğrafın bende görünmüyordu. Hem aşağılamak olmuyor bu. :D Neyse belleklerle ilgili anlattığım şeylere cevabın yok heralde? :) Daha mesajı okumadan hahaha atıyorsun. Sorunların var sanırım.
 
Fotoğrafın bende görünmüyordu. Hem aşağılamak olmuyor bu. :D neyse belleklerle ilgili anlattığım şeylere cevabın yok herhalde? :)

Hemen cevap vereyim :)
Manuel şekilde yapmakla neden uğraşıp bu kalitesiz RAM'leri alasın. Çok iyi OC olan RAM'ler varken Crucial, Ballistix, Neo Forza, G.Skill alır bal gibi OC yaparsın ben bu RAM'leri alınca yok sistem çalışmaz falan dediğimi düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun 200 MHz'e OC diyorsun sen :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyorsun hala. Hazır sistemde sırf Vengeance belleklerin olması o kasayı alınmaz kılmıyor. Her kullanıcı sen gibi belleklere OC yapmıyor ve ha 3000MHz ha 3600MHz aradaki fiyat farkına değecek kadar performans farkı yok. Neo Forza. 🥱

200MHz'e tabii ki OC diyeceğim. Sen hiç OC yapılmıyor diyorsun. 4000MHz yapmayacağız heralde değil mi?
 
Tartışmaya gerek var mı?
Anakarttan bahsetmeye.
PSU'nun kötülüğünden
Bahsetmeye gerek yok :)
iyi forumlar.
Anlamıyorsun hala. Hazır sistemde sırf Vengeance belleklerin olması o kasayı alınmaz kılmıyor. Her kullanıcı sen gibi belleklere OC yapmıyor ve ha 3000MHz ha 3600MHz aradaki fiyat farkına değecek kadar performans farkı yok. Neo Forza. 🥱

200MHz'e tabii ki OC diyeceğim. Sen hiç OC yapılmıyor diyorsun. 4000MHz yapmayacağız herhalde değil mi?

Sen beni çok yanlış anlamışsın.
Hazır sistemde LPX var diye alınmaz diye bir şey demedim.
Yalnız bir şekilde alınmaz zaten o önemli bir sebep
Attığın sistemin anakartı da PSU'su da kötü.
2060 koyucaz diye daha kötüleştirmişler sistemi.
 
Kasa olarak hava akışı olmayan Spec Delta 05 koyuyorsun. RX 5600XT gibi güç içen bir karta 550W PSU koyuyorsun, 10400F varken R5 3500X koyuyorsun ve attığım sistemdeki belleklere takılıyorsun.
Zaten arkadaşlar sana emojilerle yeterli cevabı vermişler. İyi forumlar. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı