DA Sistem 3 alınır mı?

Ben sanmıyorum sakladıklarını, hali hazırda çok satacak bir sistemin satmasını engelleyecek şekilde donanımını değiştirmezler bence.
Bu da önceden planlanmış hocam. Eğer videoyu izlerseniz görürsünüz. (Abdullah forumda da demişti, bir daha gelmeyecek diye. Ben İTopya'dan tekli 3600 almak istedim dün, 9 tane stok gözüküyordu yemin ederim.) Yoksa onlar da satardı ama iş işten geçtikten sonra bir daha sözlerinden dönmezler, yani en azından sözlerinde duracak kadar şerefleri vardır değil mi?! Bu arada 3600 bittikten sonra 100 tane daha eklenmişti gececiler için, kısmi olarak sözlerinden döndüler...

SSD'yi WD Blue ile değiştirmen lazım. Bir de benden sana bir tavsiye, tek tek sipariş et ve gelen işlemciyi satıp üstüne para ekleyerek 3600 al. Cumartesi günkü fiyata denk gelir.
Dediğiniz aşırı mantıklı geldi çok sağ olun 3500x tekrar gelince büyük ihtimal dediğiniz gibi yapacağım.Ayrıyetten yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Dediğiniz aşırı mantıklı geldi çok sağ olun 3500x tekrar gelince büyük ihtimal dediğiniz gibi yapacağım.Ayrıyetten yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Sayfanın en üstünde o seçenek var, tek tek olanı seçin ve işlemciyi de hemen elden çıkarın. Bu gidişle 3500X'in gelmesi de zor gözüküyor ama umarım gelir. 3500 alırsanız ödeyeceğiniz fark 100TL daha artabilir bu da benden size uyarı. Dün 3500 ile olan sistem 5133TL iken bugün 5199TL...

Bir de umarım montaj yapmayı biliyorsunuzdur, bilmiyorsanız da şimdiden videoları izleyerek öğrenmeye başlayın derim. Şimdiden hayırlı olsun...

Sağ olun dediğiniz her şeyi göz önünde bulunduracağım.(Çok şükür bir kaç kere montaj yapmışlığım var sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum o konuda, iyi günler sağ olun var olun.)

Eğer mesajı en iyi cevap olması için raporlarsa moderatörler de uygun görürse mesaj en iyi cevap olarak seçilebiliyor.
"Konu açtığı için o seçemiyor" demiştim halbuki, moderatörün seçtiğini biliyorum. Konu sahibine söylemek yerine raporlar demek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…