Da-sistem 3 inceleme

Bak yine yanlış okumuşsun zaten ben de Windforce'yi savundum.

Fazladan depolama konusu daha çok İtopya'nın alakalı olduğu bir durum olsa gerek.

Bu adamın tavrında bir sıkıntı var. Yardımcı olmaya çalıştığını varsayıyorum ama gülesim geliyor izleyince

Bana çok kolpa geliyor hocam. Gerek konuşma tarzı gerekse el hareketleri ile insanları manipüle ettiğini/etmeye çalıştığını görüyorum. O yüzden pek hoşlanmıyorum.
Gerçi onların işi bu değil mi zaten? Doğru.
Ben şahsen her incelemesine temkinli bakıyorum. Samimi davranmaya çalışsada samimiyetsiz geliyor bana.

Sana öyle gelebilir dostum, fakat canlı yayınlarında olsun gayet samimi, çıkardığı sistemlerin fiyatına bakınca parçalara göre gayet iyi fiyatla çıkarıyor, yardımcı olma çabasında, yani bu yeni sistemi Akakçe'den toplasan birebir aynı parçalar ile daha pahalıya geliyor.

Açıp bakabilirsin.

Burada hatalısınız. Sizin dediğiniz VS serisi Turuncu olan model. Gri olan modeller 2018 oması lazım. Herhangi bir topoloji farkı yok bu arada iki güç kaynağında. Ancak CV serisinde VS Gri modellerine göre iyileştirmeler mevcut iç yapısında ve kablolarda.

VS serisi ilk 2015 yılında tanıtılıyor. Bazı sorunlu modeller çıkınca 3 yıl sonra iyileştirilmiş olan gri serisi çıkıyor. Sonuçta ilk çıkan modeli 2015 yılında piyasaya tanıtıldı. İyileştirilmiş seri 2018 yılında çıkmış olsa da, CV bundan da iyi. Yani burada bir yanlışlık yok.

Arkadaşlar sistemdeki kasa hava akımı yönünden iyi olsa da bana malzeme kalitesi çok iyi gelmedi, tabii görüntüden böyle bir intiba uyandırdı. Ayrıca kasanın görüntüsünün (bence) aşırı çirkin olduğunu söylemem gerek. Ayrıca o güç kaynağı grup regülasyonlu bir model ama kapasitörleri (Teapo ana kapasitör) pek fena değil, yine de tercih etmezdim.

Ayrıca o güç kaynağı grup regülasyonlu bir model ama kapasitörleri (Teapo ana kapasitör) pek fena değil, yine de tercih etmezdim.
Giriş seviyeye hitap eden bir güç kaynağı. Grup regülasyonu yerine DC-DC dönüştürücü kullanmaya başlayınca bu seferde diğer bileşenlerden kısmak gerekiyor. Aksi takdirde fiyatı artıyor. Ha ben bu kapasitör markalarına falan takmam dersen Zalman GigaMax GVII var o bütçede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…