Da-sistem 3 inceleme

@Lian La-Fey Biraz daha ucuza Super Flower üretimi, DC-DC konvertörlü ve Japon Rubycon ana kapasitörlü Aerocool Aero Bronze 550 bulunabiliyor. Birazcık daha pahalıya da Sirtec üretimi, DC-DC konvertörlü, Japon Rubycon ana kapasitörlü (390uF), 80+ Gold sertifikalı Chieftec Navitas 550 bulunabiliyor.

Ama maalesef onlarla birlikte sistem toplamaya çalışınca diğer parçalarında fiyatı artıyor. Bu arada Aero Bronze'u bulamadım ben. White modeli ile mi karıştırdınız acaba?

Düzeltme: Yazım hatası.

Son düzenleme:
@Lian La-Fey Şu modelden bahsediyorum:
Türkiye`ye de Akortek Bilişim A.Ş getiriyor diye biliyorum Aerocool ürünlerini.

Şahsen sıcaklık değerleri dürüst gelmiyor. Videonun altına bu soruyu sorduğumda bana en güncel BIOS'u kullandığından dolayı bu sonuçları gördüğünü söyledi. Ben de o zaman MSI BIOS programlamayı bilmiyor çünkü bendeki sıcaklık değerleri bu kadar düşük değil dediğimde beni karalamayin artık yeter dedi anlamıyorum.

Gigabyte Windforce 1660 Super yükte genel olarak 70-75 dercede çalışır, R5 3600'de stock fan ile oyularda 65-70 derecede çalışır, tabii kasanın mesh olmasıda var bir de oda sıcaklığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…