Da-sistem 3 inceleme

@Lian La-Fey Biraz daha ucuza Super Flower üretimi, DC-DC konvertörlü ve Japon Rubycon ana kapasitörlü Aerocool Aero Bronze 550 bulunabiliyor. Birazcık daha pahalıya da Sirtec üretimi, DC-DC konvertörlü, Japon Rubycon ana kapasitörlü (390uF), 80+ Gold sertifikalı Chieftec Navitas 550 bulunabiliyor.

Ama maalesef onlarla birlikte sistem toplamaya çalışınca diğer parçalarında fiyatı artıyor. Bu arada Aero Bronze'u bulamadım ben. White modeli ile mi karıştırdınız acaba?

Düzeltme: Yazım hatası.

Son düzenleme:
@Lian La-Fey Şu modelden bahsediyorum:
Türkiye`ye de Akortek Bilişim A.Ş getiriyor diye biliyorum Aerocool ürünlerini.

Şahsen sıcaklık değerleri dürüst gelmiyor. Videonun altına bu soruyu sorduğumda bana en güncel BIOS'u kullandığından dolayı bu sonuçları gördüğünü söyledi. Ben de o zaman MSI BIOS programlamayı bilmiyor çünkü bendeki sıcaklık değerleri bu kadar düşük değil dediğimde beni karalamayin artık yeter dedi anlamıyorum.

Gigabyte Windforce 1660 Super yükte genel olarak 70-75 dercede çalışır, R5 3600'de stock fan ile oyularda 65-70 derecede çalışır, tabii kasanın mesh olmasıda var bir de oda sıcaklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…