Kasa tamamen camdan ibaret değil ki, fanların olduğu yerlerde hava alacak yerler var.
Bildiğim kadarıyla ön tarafta olması lazım yoksa benmi göremiyorum?
Kasa tamamen camdan ibaret değil ki, fanların olduğu yerlerde hava alacak yerler var.
Burdaki en iyisi Aswor'un attığı 2. sistem gibi geldi bana. Onu notlarıma ekliyorum daha güzel bir şey bulmazsan önceliğim budur. Son kez soracağım bir sıkıntı yaşamam değil mi bu söylediğim sistemde.
son olarak da bu sisteme James Donkey JD27FG1MS144 27" 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming monitör almayı düşünüyorum uyumsuzluk sorunu çıkmaz değil mi?
bu kadar önemli olur mu psuBen olsam onu almazdım Ryzen 5 3500X 6 çekirdek 6 izlek bir işlemci iken Ryzen 5 3600 6 çekirdek 12 izlek bir işlemci ve de o sistemde High Power 500W+80 kullanılırken DA SISTEM 2'de 650W+80 Corsair kullanılıyor.
Bu kadar önemli olur mu PSU.
hmm yani da sistem2'ye mi kayayımPSU değil de işlemci önemli biraz biri 6 çekirdek 6 izlek biri ise 6 çekirdek 12 izlek arkada falan program açıldığında sorun çıkartır 6 çekirdek 6 izlek.
HMM yani da sistem2'ye mi kayayım.
tamam ya da sistem2'yi alıyorum hep kapı ona çıkıyor. rtx'e de hevesli değilim zaten. sağol hocam sana da yoksa gidip başka sistemler alacaktım <3RTX açmayı düşünmüyorsanız en mantıklısı DA SISTEM 2 olur hem de ileriye yönelik olur güç kaynağınız daha iyi, işlemciniz daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.