DA-V4 hazır sistem halen alınır mı?

emonachi

Hectopat

Bu hazır sistemin çok sattığını ve 1200-1300 TL fiyatlarda indirimli satıldığını duydum. 400 TL'lik soğutucu 6 günde 1500 tane sattığı için hediyeyi artık veremiyorlarmış.

Halen alınabilecek bir seviyede mi? Bir de artık işlemci için ayrı bir soğutma almak zorunda mıyız?
Cevaplarsanız çok sevinirim, herkese iyi günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre bu sistemde ki işlemci ve Ram yetersiz. Ryzen 5 2600 ve 16 GB Ram olsaydı çok iyi olurdu. Oradan istediğinizi seçebilirsiniz. Tabi ki bana göre bu fikir. Siz bilgisayarda ne oyunlar oynayacağınız önemli buda yeterli olabilir.

Yüksek kalitede oyun oynamıyorum lol tarzı oyunlar ama almışken iyisini almak istiyorum çünkü gitmesini istiyorum.
Bana göre bu sistemde ki işlemci ve Ram yetersiz. Ryzen 5 2600 ve 16 GB Ram olsaydı çok iyi olurdu. Oradan istediğinizi seçebilirsiniz. Tabi ki bana göre bu fikir. Siz bilgisayarda ne oyunlar oynayacağınız önemli buda yeterli olabilir.

O tarzdaki oyunları rahatlıkla kaldıracaktır. Eğer ki ben biraz daha para koyup sistemim 1,2 yıl daha fazla gitsin istiyorsanız özellikleri değiştirebilirsiniz. Zaten Abdullah Bey de 16 GB Ram ile alın tadından yenmez demişti. Siz bilirsiniz.

Aynı fiyata bundan daha iyi bir sistem alma şansımız varmı yada önerebileceğiniz bir sistem?
O tarzdaki oyunları rahatlıkla kaldıracaktır. Eğer ki ben biraz daha para koyup sistemim 1,2 yıl daha fazla gitsin istiyorsanız özellikleri değiştirebilirsiniz. Zaten Abdullah Bey de 16 GB Ram ile alın tadından yenmez demişti. Siz bilirsiniz.

Aynı fiyata bundan daha iyi bir sistem alma şansımız varmı yada önerebileceğiniz bir sistem?
Aynı fiyata bu özelliklerden iyisi şu an yok. Ama 400 TL ek bütçe ile şu özelleştirmeleri yaparsanız daha iyi olabilir.

Ram 16 olup, SSD 240'a düşürülüp, 1 TB HDD eklenip ve son olarak kasayı TG5 seçip daha iyi hale getirilebilir. Fiyat 3.718 oluyor.

Düzenleme: Bu arada bu 400 TL ek bütçeyi isterseniz sadece işlemciyi 2600'e yükseltip RAM, HDD'yi sonradan da ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı