DA-V3.5/ AMD RYZEN 3 3100/MSI RX570 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-V3.5 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Merhaba arkadaşlar bu iki bilgisayardan birini alacağım. V4'te çok ses çıkıyor diyorlar, siz seçerseniz sevinirim. Bir de işlemcinin yanında fan geliyor mu? Onu da söylerseniz sevinirim.
Ben DA v3.5 aldım şu an onu kullanıyorum şunu söyleyim kasayı kısmıştım BN 500W bir PSU m var sanırım yetmiyor cunku. PUBG, CS:GO, Rust falan oynarken tak diye atıyor. Tabii donüştürücü kullunıyorum ve monıtorüm BRZ eski onlardan da olabilir (inş onlardandır) onun haricinde guzel PC. PSU yeterli mi onu da yazarsanız sevinirim.
PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R3 3100 RX5500 XT 4G DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
Güç kaynağını Corsair 650W yaparsanız, çok iyi sistem.
PCH F Class 1.0 [PC Hocası] | R3 3100 RX5500 XT 4G DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
Güç kaynağını Corsair 650W yaparsanız, çok iyi sistem.
ben DA v3.5 aldım şuan onu kullanıyorum şunu söyleyim kasayı kısmıştım bn 500w bi psu m var sanırım yetmiyo cunku pubg,csgo,rust falan oynarken tak diye atıyo tabi donüştürücü kullunıyorum ve monıtorüm brz eski onlardan da olabilir(inş onlardandır)onun haricinde guzel pc.(psu yeterlimi onuda yazarsanız sevinirim)
PSU kaynaklı değildir, ben 500w kullanıyorum aynı sistem özellikleri ve artıları dahi var 8x2 GB RAM gibi ona rağmen yeterli. Monitörde dönüştürücü hep derttir.