DA V4 vs Webtekno Silver

1660 Tİ daha performanslı tabi. GTX 1660 vs Rx 590 olsa kafa kafaya sayılabilir bir oyunda birisi önde bir oyunda diğeri ama bence GTX 1660 öneririm.
4000 TL bandına çıkabileceksen şu sistemleride incelemeni öneririm. Sistem alırken 100-150 için 2 tık geride ürün alma. Rx 580 4 GB ile Rx 590 8 GB veya GTX 1660 6 GB arasında baya bir FPS farkı vardır gene.

1660 Tİ daha performanslı tabi. GTX 1660 vs Rx 590 olsa kafa kafaya sayılabilir bir oyunda birisi önde bir oyunda diğeri ama bence GTX 1660 öneririm.
4000 TL bandına çıkabileceksen şu sistemleride incelemeni öneririm. Sistem alırken 100-150 için 2 tık geride ürün alma. Rx 580 4 GB ile Rx 590 8 GB veya GTX 1660 6 GB arasında baya bir FPS farkı vardır gene.
Tamamdır teşekkür ederim

Haklısın ben yanlış görmüşüm.Asus PH-GTX1660TI-O6G Gaming Ekran Kartı Diğer gold versiyonda bu ekran kartı var sence rx 590 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi performans verir. Ve evet şuanlık soğutucu almayacağım ilerde sıkıntı çıkarsa ekleme yaparım. Ve gold alabileceğimi zannetmiyorum bütçe sıkıntısı dolayısıyla ama en azından fikrim olur
Arasındaki farkı bilmiyorum ancak amd bir sistem olursa daha iyi olur uyumluluk gösterir diye düşünüyorum.
Hocam teknobiyotik kanalının yaptığı 3200 liralık sistemi özelleştirmelisin bence çok daha avantajlı 👌 umarım siparişi vermemişsindir :)
Ekran kartını 580 yapınca 3500 tl oluyor.

Ramleri 16 ya çıkarttığım zaman aynı fiyata geliyorlar ekran kartından webtekno silver daha iyi gibi
Aynen öyle ekran kartı öyle hemen değiştirilecek bir şey değil ancak ram eklenebilir.Hem yine teknobiyotik saçma saçma markalar kulanmış.
Ramleri 16 ya çıkarttığım zaman aynı fiyata geliyorlar ekran kartından webtekno silver daha iyi gibi
Bu arada sipariş verdiniz mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı