DA V5 alınması mantıklı mı?

Elinizde kini satarsanız bir şey diyemem sorun yok ama böyle al sat yaptığınız için bu sistemi aylarca bekleyen kişiler stok bitti diye ağlıyor haklı olarak. Ahlak ile alakası yok dine inanan birisi de değilim sadece sinir oluyorum böyle yapanlara.

Hocam çok ihtiyacı olan adam bu sayfayı aralıksız takip eder. Donanım arşivi Instagram'dan duyuru geçti bizde geç kalmayalım diye uyumadık piyasayı biliyorsun ona göre hareket etmek lazım sonrada stok bitti diye ağlanmak komik geliyor.

Hocam çok ihtiyacı olan adam bu sayfayı aralıksız takip eder. Donanım arşivi Instagram'dan duyuru geçti bizde geç kalmayalım diye uyumadık piyasayı biliyorsun ona göre hareket etmek lazım sonrada stok bitti diye ağlanmak komik geliyor.

Video 50 saniye önce yüklenmişti bastım ve direk linke bastım stok yoktu. :)
Biliyor musunuz millet bot yazmış sistemleri otomatik alıyor. Ciddiyim ben de şaşırdım.

Video 50 saniye önce yüklenmişti bastım ve direk linke bastım stok yoktu. :)
Biliyor musunuz millet bot yazmış sistemleri otomatik alıyor. Ciddiyim ben de şaşırdım.

Ben video atıldıktan 27dakika sonra aldım. Şans eseri gördüm videoyu.

Şu an muhtemelen bir sürü kişiden ağır küfür yiyiyorsunuz gibi hissediyorum. :D

İnsanların ne dediğine kalırsak biz donsuz kalırız hocam. Burada belirtmedim ama ben 10-11k sistem almayı planlıyorum ve 1-2K açığım var. Çalışmıyorum ve bir yerden de para gelmiyor. Bende böyle yapmaya karar verdim. Ha çok sinir oluyorlarsa -ki olan var bakılırsa beni imzamı gösterdim diye şikayet eden var çünkü, artık nasıl batmışsa bir yerine hiç uğraşmayacağı şey için beni şikayet etmiş- IBAN vereyim açığımı atsın bende ardından iade edeyim. Sistem ise benim işimi göreceğini sanmıyorum çünkü BF2042, DL2, FH5 gibi oyunları yüksek kalitede oynamak istiyorum.

@Şans burada vallahi hocam video yayınlandı anında linke girdim sipariş geçtim :) Şu paraya bu sistem kafayı yersin :)

DA-V5/Intel Core i3 10100F/Nvidia GeForce GTX 1650/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC
1 X Sistem Montaj Hizmeti
2 X CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 X KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
1 X ASUS TUF GeForce GTX 1650 P OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
1 X Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci
1 X ASUS PRIME H510M-K 3200MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
1 X CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ Bronze USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı