Önceden Muğla'da yaşıyordumDeprem Muğla'da olmuş ama hissettim taa İstanbul'dan.
2019.04.27 01:16:52 37.1222 28.6647 18.8 -.- 1.9 -.- KAVAKCALI-ULA (MUGLA)
Bu Dabbe filmindeki olaylarda Muğla'da geçiyor
Önceden Muğla'da yaşıyordumDeprem Muğla'da olmuş ama hissettim taa İstanbul'dan.
2019.04.27 01:16:52 37.1222 28.6647 18.8 -.- 1.9 -.- KAVAKCALI-ULA (MUGLA)
İyi bari mesajım konuyla alakasız olmamış oldu.Önceden Muğla'da yaşıyordum
Bu Dabbe filmindeki olaylarda Muğla'da geçiyor![]()
Bilmez miyim@114187 falcılık, büyücülük vb. olaylar Muğla ve ilçelerinde çok fazladır. O yüzden de hikayeler oralardan çok çıkar.
Kesinlikle. Benim ailem Fethiye'de yaşıyorlar. Sadece Kaya Köy ile ilgili bile yüzlerce gömü ve cin hikayesi vardır en azından anlatılanBilmez miyim
Gömü olayları da oldukça fazladır. Bu gömü olayları ile ilgili bayağı konu var Muğla'da.
Evet evet öyledir. Muğla'da o tarz olaylar çok fazladır, ben doğru olduklarına inanıyorum. Müslümanız sonuçtaKesinlikle. Benim ailem Fethiye'de yaşıyorlar. Sadece Kaya Köy ile ilgili bile yüzlerce gömü ve cin hikayesi vardır en azından anlatılan![]()
Genel olarak Muğla'dan nefret ederim, bazı kesim daha doğrusu insanların çoğu kötü düşünüyorlar. Ula'da ve Muğla merkezde yıllarca yaşadım, karşılaştığım iyi insanlar nadirdi. Bu cin olayları falan da o insanların kötü düşünceleri yüzünden oluyor. Yani cinleri vs. kullanarak gömü bulmadır, hazine falandır o işlerle uğraşıyorlar ve sonu malum.Muğla'dan tiksindim bi an.![]()
Aynen öyle ama bazen aksiyon gerekVallahi korkmak için para veremem![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.