Dacia Sandero Stepway 0.9 Easy-R alınır mı?

Regalor

Decapat
Şu an eldeki en güçlü seçenek olarak otomatik Dacia Sandero Stepway 0.9 Easy-R modeli var, 65k kilometrede, 2016 model, fiyat 750 civarı ancak bu araçların yorumları biraz değişikti, alınır mı bu araba? Bu fiyata bu kilometrede olması ve genişliği hoşuma gitti. Ayrıca bütçe ortalama 700.000 TL.

Şu an eldeki en güçlü seçenek olarak otomatik Dacia Sandero Stepway 0.9 Easy-R modeli var, 65k kilometrede, 2016 model, fiyat 750 civarı ancak bu araçların yorumları biraz değişikti, alınır mı bu araba? Bu fiyata bu kilometrede olması ve genişliği hoşuma gitti. Ayrıca bütçe ortalama 700.000 TL.
turbo beslemeli olduğu için bayırda falan bir sorun yaşamazsınız focus modellerinede bakabilirsiniz.

Hocam bagaj hacmi sizi tatmin eder mi? Bagajı sanılanın aksine çok küçük çünkü

Hocam sağlam değil diyorlar onun için sordum aslında
Yani hocam bende 900cc bir motoru biraz garip buldum tabi düzlükte 150 gibi hızları görebilirsiniz klimayı açınca biraz bayılabilir onun yerine focus veya otomatik olmayan 1.5 symbol modellerine bakabilirsiniz c3 ve c4 modelleride sizi üzmeyecektir. Birkaç inceleme videosu izledim ve yorum okudum ağırlıklarına rağmen köy yollarında ve bayırlarda sorun olmadan çekiş yapabilen bir araç olduğu yazılmış yani hafif motorlu ve hafif bir araç.

Yani hocam bende 900CC bir motoru biraz garip buldum tabii düzlükte 150 gibi hızları görebilirsiniz klimayı açınca biraz bayılabilir onun yerine focus veya otomatik olmayan 1.5 symbol modellerine bakabilirsiniz C3 ve C4 modelleride sizi üzmeyecektir.

Hocam ailem için alıyorum aslında yani çoğunluk onlar kullacak o yüzden otomatik olacak.

Hocam bilmiyorum büyük görünüyor açıkçası ama asıl sorun sağlamlık nasıl acaba teneke filan yazıyorlar
Büyük göründüğüne bakmayın bagajı 320 LT. Bir tane ortalama bavul ve ufak çanta koyduğunuzda işiniz biter. 3 silindir güncel motorlarda çok da problem olduğu söylenemez ama 2016 gibi 9-10 yıllık 3 silindirde problem olur mu orası kafa karıştırıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı