Flawsome
Megapat
Daha fazla
Ben DADG2 sistemini almayı düşünüyorum. Yalniz sistem durmadan değişiyor sitede. Dün içinde Asus TUF GTX 1660 TI vardı, bugün Gigabyte RX590 var. Ben bu sistemi ekran kartını ASUS DUAL GTX 1660 TI'a yükselterek alabilirim. Ancak o zaman anakartı değiştirecek bütçem kalmıyor. Sizce ASUS DUAL GTX 1660TI'a yükseltmeye gerek var mı? Eğer onu yükseltmezsem anakartı ve SSD'yi değiştirebilirim. Bu arada benim şöyle bir sorunum var, benim elimde şu an sadece BENQ GL2460 bir monitör var, biraz eski 4 5 yıl oldu alalı HDMI girişli. Şimdilik yeni bir monitör alana kadar onu kullanmak zorundayım, bir sorun çıkartır mı? Asus Dual için çok kötü soğutması var diyorlar. RX 590 için de wattman hatası FPS drop var diyorlar. Sistemi bugün gün içinde sipariş vermek istiyorum o yüzden sizlerden yardım istiyorum. En az 3 yıl kullanacağım için üstüne titriyorum bu konunun. Sizlerin önerileri nedir? Lütfen bana yardım edin ^^. Iyi günler, iyi Sosyal'ler!
Bu arada sistemin stok hali şu;
www.itopya.com
Bu arada sistemin stok hali şu;
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da.

Son düzenleyen: Moderatör: