DADG2 Alınır mı?

Sagurata

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben bu bilgisayarı alacağım. Sistemde normalde 16GB RAM vardı ben bunu 8 yapıp ekran kartını 1660 Ti yaptım. Bakarsanız sevinirim.
Screenshot_20190608-203300.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Bu fiyata bir daha böyle sistem bulmak zor olacaktır. 25 Hazirandan sonra kargolanacağını unutmayın. Ayrıca ekran kartını yükseltmek iyi bir seçenek olmuş lakin kısa süre içinde RAM i 16 GB yapmanızı öneririm.

ben de DADG2 adlı sistemi sipariş verdim fakat sizinki ile biraz özelleştirme farkları var.

85cb0cb1c938ae2ede7fac28e70d523c.png

Asus'un Dual modelini almanı önermem. Karttaki tasarım probleminden dolayı soğutma sıkıntıları var diye okumuştum. ~85 dereceleri görüyormuş. Alacaksan başka model 1660Ti al ki sonra problem yaşama. Bu model pek tercih edilmediği için ellerinde kalmış olacak ki diğer 1660Ti'lerden daha ucuza koymuşlar. Kartın bir fanı neredeyse boşluğa üflüyor. Fotoğrafa bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın.

Dosya Ekleri

• asus.jpg
    asus.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim yanıtlarınız için. Sanırım 1660ti nin dual modelini alacağım. Çünkü diğer modellere yetecek kadar bütcem yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı