DADG2 aniden donarak kapanma sorunu

Zombeyi

Hectopat
Daha fazla  
Mesele oyun esnasında yani yük altında veya boştayken film izlerken sekmeler arası geçişlerde vb. donuyor ve çok rahastız edici bir ses gelip ekrana görüntü gidiyor ama kasa kapanmıyor, restart atmadan düzelmiyor 2 ay oldu kasamı alalı, çok sık yaşanmaya başladı 5. kapanışı şu an.

SSD kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Ben de SU650 kullanıyorum ve 2-3 kere benzer sorunu (Ani donma/Donma esnasında ses ve donma sonrası mavi ekran) yaşadım.

ADATA'nın SSD Toolbox programını yüklerseniz ADATA, SU650 için yazılım güncellemesi vermiş. Bilgiler silinecek dediğinden ben güncelleme yapmadım fakat sizde sıkıntı çok daha sık oluyor sanırım.

Yazılım güncellemesi yapmayı denemenizi, sonrasında sorun devam ederse aldığınız yer ile iletişime geçmenizi öneriyorum.

SSD kronik sorunlu ve sistem de HDD bulunmuyor gibi gözüküyor imzanız da Eğer oyunlar ve programlar SSD ye kurulu ise böyle sorunlar normal
Selamlar,
Adata 240 gb ssd var oyunlar 1 tb hdd de kurulu.
SSD kaynaklı olma ihtimali çok yüksek. Ben de SU650 kullanıyorum ve 2-3 kere benzer sorunu (Ani donma/Donma esnasında ses ve donma sonrası mavi ekran) yaşadım.

ADATA'nın SSD Toolbox programını yüklerseniz ADATA, SU650 için yazılım güncellemesi vermiş. Bilgiler silinecek dediğinden ben güncelleme yapmadım fakat sizde sıkıntı çok daha sık oluyor sanırım.

Yazılım güncellemesi yapmayı denemenizi, sonrasında sorun devam ederse aldığınız yer ile iletişime geçmenizi öneriyorum.
Bende de su650 var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı