darkbloddy
Decapat
sistemi mağazadan alıbiliyormuyuz
Son düzenleme:
Alabiliyorsunuz.sistemi mağazadan alıbiliyormuyuz
X79 topladıysanız linkleri çok merak ediyorum hocam.Sistem güzel ama ikinci el-Aliexpress-sıfır karışık daha iyisi toplanır. Ben öyle yaptım, Passmark puanı R5 2500X'ten yüksek 8C/16T işlemciyle RX570 sistem topladım, muadillerinden çok ucuza, elime ulaşmasını bekliyorum.
He, valla ya sonra çan çin çonlar sistemini mafyaya kaçırsın.Sistem güzel ama ikinci el-Aliexpress-sıfır karışık daha iyisi toplanır. Ben öyle yaptım, Passmark puanı R5 2500X'ten yüksek 8C/16T işlemciyle RX570 sistem topladım, muadillerinden çok ucuza, elime ulaşmasını bekliyorum.
Bence hiç gerek yok hocam.Sistem güzel ama ikinci el-Aliexpress-sıfır karışık daha iyisi toplanır. Ben öyle yaptım, Passmark puanı R5 2500X'ten yüksek 8C/16T işlemciyle RX570 sistem topladım, muadillerinden çok ucuza, elime ulaşmasını bekliyorum.
Aynen. Bu fiyata böyle sistem piyasada yok.Alınır. O fiyat bandındaki sistemlere baktığımızda HDD bulunmazken, 8GB RAM bulunurken o sistemde 16GB RAM, 1TB HDD, 240GB SSD bulunuyor. Bence kaçırmayın.
Çan çin çon neHe, valla ya sonra çan çin çonlar sistemini mafyaya kaçırsın.
Hangi banka o? Fazla olmuş sanki 500 TL.Ben satın aldım bayramdan sonra gelecek ancak taksitle satın aldım 4 ay taksitle 500tl fazla ödedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.