Çıkartılabiliniyor. Seçili olan ürüne tekrardan basın fiyattan düşüyor.Çıkartamıyosun ki? 16 GB RAM bulmuşken al. 8 GB RAM fiyatları böyle.
Çıkartılabiliniyor. Seçili olan ürüne tekrardan basın fiyattan düşüyor.Çıkartamıyosun ki? 16 GB RAM bulmuşken al. 8 GB RAM fiyatları böyle.
Aga world kartı hiç bilgim yokHangi banka o? Fazla olmuş sanki 500 TL.
Aga hiç uğraşma 3.5 saat sıra bekledimAlabiliyorsunuz.
Hangi banka o? Fazla olmuş sanki 500 TL.
Dostum eksi (-) ye basarak 8gb yapabilirsinÇıkartamıyosun ki? 16 GB RAM bulmuşken al. 8 GB RAM fiyatları böyle.
Onu diyorum zaten. Eğer PC ihtiyacım olsa şuan F/P olarak alınacak en iyi sistem. Düşünmem alırım.İmzanızda iki tane i7 sistem mi varBen mi yanlış gördüm?
Diyenlere söv gitsinya bu sistemdeki parçalar stok fazlası diyorlar doğrumudur
Alamayanlar diyorya bu sistemdeki parçalar stok fazlası diyorlar doğrumudur
Dostum ben bu sistemi 8 GB ram'e çekip 1TB harddiskide çıkararacağım.O fiyatlardan kısıp monitör almam gerekiyor.240 GB SSD ile kullanacağım , bir sıkıntı olur mu ? Depolamada bir sıkıntı yaşar mıyım ? PUBG ve CS GO yüklü kalacak diğer oyunları ise bitirdiğimi kaldırıp yenisini öyle yüklemeyi planlıyorum.Alınır, fiyatı gerçekten harika ötesi. O fiyata anca 8 GB RAM, sadece 240 GB SSD'li versiyonu alınır. Yani 600 TL kardasınız.
Dostum adata sıkıntı çıkarır mı ? Ne gibi olumsuzlukları var ?+80 TL vererek SSD'yi Samsung yapıp alın ve keyfinize bakın. Güzel sistem.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.