Timetable Daggerfall?Tabletime daggerfall indirdim ve oynamayi deniyorum ama bir türlü ilk zindandan çıkamadım. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum taktik verebilir misiniz?
Timetable daggerfall?
Daggerfall Unity mi Elder Scrolls 2: Daggerfall mu?
L'ye basarak zaman/tarihe bak, dikkat et. Oyundaki zaman hesabına göre çeşitli durumlar yaşanıyor, misal 2 saatte bir oradan nöbetçi/canavar vs geçiyorsa ona göre geçmen gerekebilir.Unity.
L'ye basarak zaman/tarihe bak, dikkat et. Oyundaki zaman hesabına göre çeşitli durumlar yaşanıyor, misal 2 saatte bir oradan nöbetçi/canavar vs geçiyorsa ona göre geçmen gerekebilir.
Karakter yaratımın son 25 yıldaki oyunlar gibi görünse de bazı şeyler günümüzdekine göre çok iyi çalışmayabiliyor. Yol yakınken baştan bir karakter yaratabilirsin.
Girdiğin zindanda bir görevin varsa onu bitirip çıkabilirsin ya da koştura koştura çıkabilirsin. N'ye basıp defterini/notebook çıkartıp oku bak bakalım ne var yok.
Tam harita istersen aklımda yok, ben 1996'yı az biraz hatırlıyorum, Unity versiyonunu arkadaşım oynarken haritalar bayağı benzer diye konuşmuştuk, taht odasını bulup tahtın yanındaki kolu çekip yukarı çıkmıştık... Eh.
Tablette mi? Tablette mi??Anlamadığım şey düşmanlara vurunca dodge falan atıyorlar ben tablette nasıl atacağımı bilmiyorum acaba karakter yeni olduğu için mi böyle bilmiyorum. Bir de karakteri tam olarak nasıl yapsam daha iyi olur?
Tablette mi? tablette mi?
Tablette daggerfall oynamadım, fare/klavye dışında anca konsol varsa eh.
Oyuna yeni başladın daha yeteneklerin yok, normal vuramaman, artık fare yerine nasıl vuruyorsan onunla vurmaya çalışmaya devam.
Karakterini yapacağın versiyona göre seçmen gerekse de, luck mesela yakın dövüşlerde aşırı etkilemiyordu ya da will. Yani ortalama bir karakter yaptığında oyunda pek bir şey yapabilir hale gelmiyorsun, ya güçlü ve esnek, ya akıllı ve sağlıklı... Gibi noktalar seçmen gerek. Sen elindeki karakterle 4-5 saat oyna da görelim, senin canın ne çekecek veya ne deneyeceksin.
Koşa koşa git, taht odasını bul, sanırım ilk sağ olacak, orada tahtın kenarındaki manivelayı çek, tahtla beraber yukarı çıkacaksın, hiç savaşa girmeden deneyebilirsin. Başarılar.Ben şu ilk zindandan çıkabilsem yeterli gibi sağ olun yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.