Berkay Kalkan
Kilopat
Zor diye bir şey yok. Uğraşırsan olmaz diye bir şey de yok. Arkadaşımın 10 yıllık kasasına emek harcayarak güzel bir kablolama yapmıştık. Buyur örnek çalışmalar.

Çok güzel olmuşta ben bu işlerde daha acemiyim ve kasam küçük bir kasa.Zor diye bir şey yok. Uğraşırsan olmaz diye bir şey de yok. Arkadaşımın 10 yıllık kasasına emek harcayarak güzel bir kablolama yapmıştık. Buyur örnek çalışmalar.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaten ben de sizinki gibi küçük ve eski kasa fotoğrafları attım. Siz bir başlayın yapmaya gelir devamı.Çok güzel olmuşta ben bu işlerde daha acemiyim ve kasam küçük bir kasa.
Biraz korku kabloları çıkarıp tekrar takarken yanlış takıp ya arıza çıkartırsam.Bir soru daha var bu anakart her kasaya uyar mı sorunsuz.Zaten ben de sizinki gibi küçük ve eski kasa fotoğrafları attım. Siz bir başlayın yapmaya gelir devamı.Plastik kelepçe oldukça yardımcı olacaktır size.
Biraz korku kabloları çıkarıp tekrar takarken yanlış takıp ya arıza çıkartırsam.Bir soru daha var bu anakart her kasaya uyar mı sorunsuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.