Zor diye bir şey yok. Uğraşırsan olmaz diye bir şey de yok. Arkadaşımın 10 yıllık kasasına emek harcayarak güzel bir kablolama yapmıştık. Buyur örnek çalışmalar.
Zor diye bir şey yok. Uğraşırsan olmaz diye bir şey de yok. Arkadaşımın 10 yıllık kasasına emek harcayarak güzel bir kablolama yapmıştık. Buyur örnek çalışmalar.
Zaten ben de sizinki gibi küçük ve eski kasa fotoğrafları attım. Siz bir başlayın yapmaya gelir devamı. Plastik kelepçe oldukça yardımcı olacaktır size.
Zaten ben de sizinki gibi küçük ve eski kasa fotoğrafları attım. Siz bir başlayın yapmaya gelir devamı. Plastik kelepçe oldukça yardımcı olacaktır size.
Merak etme, zaten öyle bir yanlış yapmazsın. Biraz Technopat rehberi falan izle bi internetten bak hemen çözersin. Sizin anakar micro atx sanırım çoğu kasaya uyacaktır.
Kablolardan kasa görünmüyor. Kasanın içinde kablo karmaşası yok ki düzeltesin. Kablo karmaşasının ortasında kalmış bir kasa var. Kısa devre fln yapmıyorsa kimse görmeden sessizce kasayı kapat. Kapak cam ise özel soğutma sistemli bir kasa fotoğrafı yapıştır. Ohhh mis!